Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 20 juni 2008

Att prova nått nytt =)

Av Linda Calissendorff - 20 juni 2008 08:30

I går skoddes Hilda med PG beslag fram för att testa hur hon reagera på springa på de *ler* Fick ett tips av en hovslagare som jag träffade på travshopen då jag skulle köpa skor å valde vilka sulor jag skulle ha! Så då sa han att han tyckte jag skulle prova då hon får problem med knäna så var de lättare att använda PG är järnsko+sula så de ska bli spännade att kolla om hon ens kan springa på dom... Han sa att de kunde ta 1 vecka innan de lärde sig trava så jag skulle inte få panik om hon trava som en skade skjuten kråka *s*  De är ju 3 veckor kvar tills start så de är nog lugnt att byta om de är helt fel! Han sa att de är rätt många som tävlar med Pg å de gick skit bra så varför inte prova då ,hon har nog inte sprungit med de förut tror jag i af!

I dag ska vi i ju ut å prova galopp intervalla  men vädrets maker är inte med mig de ser ut att bli regn men som tur är varken jag eller Hilda gjoda av socker *blink*  Återkommer med full rapport senare ;0)

Trevlig Midsommar på er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se