Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 20 juni 2008

Jag har aldrig varit såååå här lycklig!!!!

Av Linda Calissendorff - 20 juni 2008 14:02

Jag är helt lyrisk för jag har galoppera på Hilda i dag å de var de mäktigaste jag varit med om på länge!!! De är nog minst 4 år sedan jag satt & galoppera ute i skogen på en sandväg *ler stort* Jag har ju mest testat lite trav ute med Hilda så i dag följde en tjej i stallet med oss ut på hennes ridhäst som sällskap,så vi drog i väg å tanken var att kunna få Hilda att fatta galopp skänkeln :0) Jag tänkte att de kommer bara bli en "slängtrav"  å att Hilda skulle börja bocka av mig eftersom hon är ju lite speciell när man kräver av henne.... Så vi börja först trava på i ett rejält tempo så ridhästen hade svårt att hänga på Hida *ler* Hon trava med spetsande öron å frusta på som värsta hingsten,hon bar upp ryggen riktigt bra då man gjorde lite förhållningar å hon krökte på nacken å satte sig  lite mer på bakdelen!Hon kändes hur läcker som helst!! Sen kom vi upp mot backarna så där de var som början så tänkte jag att nu ska vi banne mig prova så jag tryckte till lite med skänklarna å hon börja först trava fortare å fortare,men sen tog jag lite förhållningar å skänkel så kom till slut en höger galopp å hon bara rulla på uppför backarna å jag var helt salig över denna mäktiga känsla som kommer sköljandes över en att bara vara ETT med hästen å bara känna hur man flyter fram! *ler* Ville aldrig de skulle ta slut men de ville nog Hilda *s* De tog rätt bra tror jag synd jag inte tog på pulsmätaren så hade de varit intressant att veta vad hon låg i för puls  ;0)

(ska kolla nästa gång) Sen prova vi en mindre backe till å hon fatta galoppen mycke fortare så hon lär sig fort denna underbara Hilda & hon tyckte de var jätte roligt!Så nu ska vi i gång att träna back träning i galopp å se vad de ger för resultat!

PG skorna kändes rätt ok för att vara första gången hon trava på dom sen satt ju jag på oxå så tror/hoppas de kommer funka för henne när hon vant sig,tyckte hon "fjädra" fram så de måste ju vara bra!

Ha en bra midsommar kväll å tur regn vädret drog bort i af så vi får se lite mera sol!Jag ska vila en stund sen blir de dusch & ett glas vin å hälsa på några bekanta i Docksta :0)

 
ANNONS
 
emma

emma

20 juni 2008 15:30

jag verkligen älskar att galoppera, det är så härligt. Kommer alltid på mig själv med världens leende :P

http://emmariah.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se