Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 26 juni 2008

Äntligen får jag & Hilda tränings kompisar =)

Av Linda Calissendorff - 26 juni 2008 10:22

Jag är så glad för de är en tjej som kommer stalla upp hos oss som har en startklart kallblod så nu får jag en tränings kompis att träna med hemma & förhoppningsvis vid snabb jobb *ler* Sen tog jag tag i att ringa en tjej som heter Pernilla som har en häst som gått samma provlopp som Hilda ,så nu ska vi träna i lag oxå så förhoppningsvis så blir Hilda bättre i psyket när de gäller andra hästar :0) Hon har redan blivit kaxigare mot valacken för i går la hon öra bakåt å hytte bakbenet åt han så de är ju kanon hon blir lite tuffare,precis de jag ville!Har bestämt att prova starta på solänget den 9/7 dels för de är inga provlopp att träna på ändå och sen så är de ingen kostad förutom anmälan & boxplats när de är hemma så tänkte se de som träning i stället...Man vet ju aldrig hur hon reagera som de kan ju gå bra oxå de får väl tiden utvisa i så fall!De är ju många Kallblod som har galopp i varje start så man ska väl inte ge upp så lätt,honkan ju springa och är ju hur trevlig som helst att åka å tävla med så de är bara prova vidare och hoppas poletten ramla ner att man ska inte bli stressad av kompisarna *ler*

I kväll blir de en skritt tur på mon & bara softa å lyssna på fåglarna :0)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se