Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 1 juli 2008

Galopp intervaller!

Av Linda Calissendorff - 1 juli 2008 22:56

Hilda fick i morse lite massage av Stina och hon kände sig överflödig sa hon för vi hade masserat så bra själva :0) Så de var ju toppen kul att höra efter månaders av slit... Hon hitta ytterst lite i H länden och V bog men trodde de var lite muskel ömhet sen intervallerna i lördags då de var lite tungt på underlaget!

Sen på kvällen så red jag 3 st galopp intervaller i sandbaacken och hade på henne pulsmätaren för att kolla hur mycke hon kom upp i när man rider! kan säga de ger på ett helt annat vis man behöver inte galoppera långt  förrän hon låg på runt 180 i puls så de tar jäkligt bra ska ni veta :0) Ändå har hon ganska lugn galopp så de är ju super att de tar så bra med så lite fart och galopp är ju skonsamt för hästen med *ler* synd bara att hon vill bara galoppera i H Galopp fick inte henne i Vänster men de måste vi träna på nästa gång för annars blir hon mycke starkare i H sidan och de vill jag inte...Så hoppas hon svara på denna träning för matte har verkligen skit kul att få susa fram i skogen ;0)

Nu blir de vila för hilda i morron & skritt tur på fredag för att mjuka upp efter galoppen,sen blir de några lättare trav intervaller i helgen för att stämma av inför Onsdagens kommande uppgifter! :0)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kung Rune

4 juli 2008 16:59

Åh, lyllo dig!! Plattan i mattan!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se