Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 10 juli 2008

Hilda är på G!

Av Linda Calissendorff - 10 juli 2008 00:07

Å vad Hilda var duktig i dag önska jag fått veta hur fort hon gick från galoppen i första kurvan till mål för om hon inte galoppera så borde hon sänkt rekordet mer än vad hon gjorde i kväll! Jan sa hon var stänk rädd så de är nog där problemet suttit hela tiden så nästa start blir de stänk skydd för hela slanten och Jan Norberg upp igen *ler* Blir den 25 juli på Dannero så blir de hon står på start och stängt vid 20 000kr så de blir perfekt lopp för henne så hoppas på bra spår!!!

Hon såg i af kanon fin ut när hon kämpade in sig på 4:je platsen så jag känner att hon är i af toppform & de kan bara gå bättre å bättre!Nu ska jag sova å med ett leende för de har jag haft hela kvällen så roligt när man får ett kvitto på att man träna åt rätt håll,för man kan göra så många fel på vägen... ska kolla upp henne igen efter Dannero så inte de blir känningar i framknäna, men de ser inte ut så nu när hon springer med PG skorna i af så hoppas de funka i förebyggande syfte med! Ska ladda upp kort i morron från tävlingen som johanna fotade på oss :0)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

10 juli 2008 19:48

Heja Hilda!

 
Ingen bild

Tina och Trollet

10 juli 2008 19:50

Nu har du fått mejl med lite bilder :) Visa gärna all bekanta snyggingen ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se