Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 13 juli 2008

Vamt & bremsar ingen bra kombination...

Av Linda Calissendorff - 13 juli 2008 14:30

Har nyss kommit in från stallet,har galopp intervallat Hilda i dag! Var tvyngen att göra de nu på dan för jag börja jobba kl 4 så hade inget val men ursch vad hemska dom är de där jäkla bremsarna...I skoge blev de lite lugnare för där håller de inte till lika mycke ,men tur Hilda inte blir så störd av dom som vissa hästar kan bli de kan j bli hel galna när nån biter sig fast!Längtar efter hösten nu *ler* men de har de ju nästan varit hela sommaren men ändå är de kvar de små skit insekterna *suck*

Hon var duktig som vanligt att galoppera i dag fick vi till 2 galopper i varje så de var ju toppen, så hon tränar båda sidorna så hon inte blir starkare i den ena... De hon började med nu var att "dyka" ner med huvdet så tror jag måste byta bett till nästa gång för har haft stången  på henne så en kompis sa att de kan vara därför hon vill komma undan stången som hon gör så,å man vill inte ha en dykande häst i galoppen uppför en sandbacke... Lätt att de blir snubbliga när de är trött å man vill inte ha en häst över sig om hon snubbla till och ramla över en! "hemska tanke" Hon kom upp rejält i puls låg strax över 200 i puls så hon fick upp flåser rejält ;0)

Nu ska jag åka å jobba.... "stor suck" Tur man har 1 vecka semester i veckan *ler*


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se