Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 20 juli 2008

Tv spel och bad :0)

Av Linda Calissendorff - 20 juli 2008 21:56

Jag & Robban har lånat de nyaste Tv spelet Wii å de var ju skiiiit kul *ler* Man blir som barn på nytt! Kan säga att Edwin ( 3 1/2 år ) klassa ut mamsen på golf *skrattar* De ni :0)


Körde Hilda i går på mon med lite tyck intervaller med tyckvagnen å hon känns super fin i formen!Provade även nosfladdret när vi liks var ut så hon ska vänja sig & hon brydde sig inte märkvärdigt så hoppas de går lika bra på fredag om vi nu kommer med de är ju anmälningar i morron...I kväll blir de hel kropps massage och lindande ben & lite linement så hon blir bra förberedd inför starten!

I går så stod hon längst nere i sin hage å käka lite gräs så kom jag ut å ropade på henne då kom hon i full galopp & gnäggade när hon kom fram de kan jag säga är kärlek de mina vänner de värmer så i hjärtat!! *ler*


Min wilma var ju så att kom jag ut så sprang hon i väg och ställde sig i ett hörn å önska hon var på en annna planet,men inte konstigt då vi upptäckte pålagringarna efter ett antal sprutningar så förstå jag varför hon inte ville träna så de var bara jag som inte uppfattade de hon så väl ville visa utan trodde de bara var sto fasoner.... kan säga att man fick ångest när vi väl fick veta,men vi gjorde ju de vi kunde då med regelbunda koll men man väljer ju att röntga sist när de blir återkommande då de oftas är för sent! :0(

Men kan trösta mig med att hon trivs med livet som mamma & nu komemr hon så glatt fram till oss igen *ler* så inget ont som inte för nått gott med sig! Ha de bra i semesterns tider i morron börja jag jobba.............*suck*

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

23 juli 2008 12:51

Håller tummarna för Hilda inför loppet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se