Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 26 juli 2008

Den glada Amatörens återkomst *ler*

Av Linda Calissendorff - 26 juli 2008 13:56

De är bra lustigt att i går kändes de som man ville bara ge upp med Hilda och att de aldrig kommer hittas en förklaring till dessa galopper,men i dag var man på travet å såg 2 årings serien springa så vart man sugen igen! *ler*

Så nu blicka vi framåt igen å hoppas att Hilda ska finns flytet i loppen :0) Läste lite mer ingående på sjefen avkommor och de var MÅNGA som av nån andledning har massor av galopper i raden men de verka helt klart kapabla för när de har en "ren" tid utan galopp har de oftas vunnit eller placerat sig bland de 3 första så man ska nog bara jobba vidare och inse att han lämna nog lite galopp benägna avkommor ,men med kapacitet då de flyter! Kolla av puls mätaren i går efter loppet och Hilda sprang upp till 1.25 en bra bit så jag ska inte klaga fart finns så de räcker i henne :0)

Vi får satas på Solänget,umeå,skellefteå som våra start banor i framtiden för nått gör att de inte är bra på Dannero kan vara för där hon gjort sina första lopp & de kanske för med sig dåliga minnen eller upplevelser vad vet ja....

Så nu som sagt är de nya tag :0)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se