Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 6 september 2008

Förkylning på G och man börja redan frysa... *Brr*

Av Linda Calissendorff - 6 september 2008 20:41

Har i kväll kört först skoter på mon lite motion han börja bli riktigt fint musklad bak redan efter snart 6 veckors träning :0) Så roligt att följa utvecklingen av en otränad häst för man ser verkligen hur de går framåt i  "Massan" på kroppen!Har ju bara tränat upp en unghäst förut men när han tar i å trava på så blir de lätt han rulla över i galopp när man börja närma sig 25 km/t, men de nog så att man måste lära dom springa i högre tempon så vi får prova oss fram å se om han forsätter att galoppera eller om han blir bekväm i farten! Ska in på banan antingen måndag eller fredag nästa vecka :0)


Hilda fick komma ut å skritta en halvtimme å de tyckte hon nog var skönt för hon har MYCKE energi nu när hon stått i en pytte liten hage i snart 3 veckor.... Men hon lugna ner sig fort å skritta värre än en stor häst fast hon har så korta ben *ler* Nu ska jag fika lite å glo på TV de är jag värd efter i kväll ;0)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se