Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 2 november 2008

Varit på lite...

Av Linda Calissendorff - 2 november 2008 12:52

semester hos mamma & syster i helgen :0) Vi har fått god mat och skönt att komma i från hästarna ett tag... *ler*  Man är inte bortskämd med att  komma hem i från ett tag men de är uppskattat då man kan göra de!

Robban har jobbat extra på bion hela helgen så jag tyckte de var meningslöst att sitta hemma å bara vara själva jag å Edwin så vi packa bilen å drog i går eftermiddag!


Händer inte så mycket på häst fronten för har inga vinter skor på Hilda eller Super Q så på onsdag kommer karlmark så då ska vi sätta i gång! *ler* Super Q är pigg som bara den han travar på som en galning och kvasta så han vill verkligen komm aut nu å se nått annat än hagen ;0) Han har fått en ny hag kompis, vi flytta över Donna (Annelies) häst så nu går de med varandra å han verka gilla sällkap så de blev lyckat!


Tog i af ut Wilmer i går för att ta en promenad med honom i från gården å han gick som en liten svans efter mig med trippande steg *ler* Han var cool lugn tills vi kom tillbaka då insåg han att han varit i från mamma alldelens för länge så han börja stegra å bocka runt så han stöp 2 gr i backen tills han lugna ner sig...Så man undra hur sne han blev nu då i rygg/bäcken men de är ju som barnen de är ju mjuka i kroppen så får kolla upp han senare när han blivit större å ska börjas jobba framför vagen ;0) Jag gillar att greja med unghästar de är givande varje gång å de är extra roligt att forma ens egen unghäst som inegn annan förstört! *ler*


Nu ska jag fixa lite grejor innan vi åker hem över å ge hästarna middag! See You later!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se