Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 22 november 2008

Här händer de grejor när man minst anar de...

Av Linda Calissendorff - 22 november 2008 15:08

Fick just ett mail av Maria från Spanien och tjejen som hade tingat Orujo hade inte hört av sig troligtvis så var de för hon inte hittat en stallplats :0) Så hon maila å sa att den som var först till kvarn fick köpa hästarna så de var ju toppen!Hon tyckte de skulle vara jätte roligt om jag köpte en för hon själv var från östersund så hon tyckte de skulle komma lite mer PRE hingstar till norrland! *ler*

Så nu ska Robban ringa i morron å diskutera med henne om priser å göra klart så kanske om de klaffa står de en ny häst här i december!Typ sämsta månaden att skaffa häst då de är kallt å jäkligt... men de blir ju en varmare snart igen *optimisten* skulle vara så jäkla häftigt att rida en som är grundriden å kan gå i form i alla gångarter,den senaste jag red så på var Gasten å han var ju ett halvblod som var mer eller mindre tokig i mellanåt så några sånna vill vi inte ha igen ;0) Så håll tummarna att de går igenom de känns i af helt rätt och man lever bara en gång de är ju mitt motto så vad fan de är bara hoppas han är som han ser ut på filmerna å korten å att han givetvis går igenom besiktningen innan han åker!men de får hon kolla till veckan om de finns tid för nån vetrinär att komma ut!Så hoppas han är fräsch så man slipper behöva behandla de första man gör då drar jag mig ur på en gång....

 
ANNONS
 
Pernilla

Pernilla

22 november 2008 16:02

Åh vad spännande! håller tummarna att allt går vägen :-)

http://www.enyasmatte.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Therese

22 november 2008 16:12

Åh, vad spännande!
Håller tummarna för att du snart har en hingst hemma på gården :)
Och du, medelmåttorna duger bra till oss vanliga människor. Man behöver väl inte mer än man kan utnyttja? Varför betala jättemycket pengar om man inte behöver? Lycka till!

 
Ingen bild

Therese

23 november 2008 07:40

Kan inte låta bli att kommentera att det är lite lustigt att jag och Pernilla har påbörjat våra inlägg med nästan exakt samma ord :) Utan att ha sett varandras inlägg.

 
Ingen bild

Johanna

23 november 2008 09:24

Lycka till

 
Ingen bild

Pernilla

23 november 2008 14:00

haha...Thjerese jag såg det nu också...
Fick se filmer på killarna igår och även om de kallas medelmåttor så håller de nog så hög klass...
Jag håller tummarna att det kommer en spansk kille till Bjästatjärn snart :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se