Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 29 november 2008

Önska man var ung igen...

Av Linda Calissendorff - 29 november 2008 13:02

Har en jätte duktig tjej  i stallet som brukar hjälpa till och rida hästarna här å hon är så nogrann och pyssla mycket med hästarna så man känner verkligen de får ordentligt med omvårdnad när hon varit här :0)


Jag har pratat lite om just Akademiskt å hon är ju intresserad av allt som man själv var vid den åldern så de är roligt att kunna få henne intresserad i tid av den ridstilen så kommer hon komma långt på här i livet! :0) Så hon fick låna med lite böcker så hon kunde "plugga" lite hemma å sen prova de i praktiken här sen så ska bli roligt att se om hon tycker de är intressant,hon ska få prova Hilda i dag för hon kan ju lite granna i af så hon får känna hur de ska kännas!Så blir bra med en tjej som kan hjälpa en med Hilda de dagar hon inte körs! :0)


Kallt som bara den ute nu är de snart 12 grader kallt här och jag körde ut Robban & köra Q så jag kunde vara inne i värmen *ler* Tycker de är så drygt med vinter när de blir så här kyligtmen hörde att troligvis blir de mer snö  i kväll så då blir de nog lite varmare igen!


Nu ska jag städa på lite inför Ewdins kalas i morron :0)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

29 november 2008 14:19

Fårståndigt av dig att skicka ut Robban och själv vara inne i värmen ;) Du får krama Edwin från Jens och mig och ge Buster och Dogge en stor puss på nosen

 
Ingen bild

Linda

30 november 2008 21:29

Johanna! Edwin hoppar å skriker Jens här *ler* Så han skicka tillbaka en riktigt blöt puss till er! :0) Hur e de med ture å de andra då? Hoppas de går bra med saga oxå ;0) Kram på er!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se