Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 25 december 2008

God forsättning!

Av Linda Calissendorff - 25 december 2008 17:24

Vi har kommit hem efter ett härligt julfriande hos Mamsen & Syster å de blev sent i natt men de var roligt att umgås med nära å kära :0) Så tack för all mat å husrum syster!


I dag ville Sandra prova rida Hilda å de tacka jag inte nej till när man är som lite seg efter all julmat!Så hon red i väg å var borta 1 timme å jag var lite nervös för de körde 4 hjulingar på mon de hördes ända ner hit...Men hon kom tillbaka med ett leende på läpparna å sa -De kändes som att rida ponny igen... *ler* Vet ju att Sandra gilla rida STORA hästar men hon gilla nordisarna oxå fast de är mindre de är ju lite mer häst över dom ;0)

Hilda hade varit jätte snäll å de hade kört 3 galopper i backen så Hilda hade tyckt de var skit roligt!Så de söndagar Sandra kan/vill rida så ska hon få sköta galopp intevallerna i backen med henne!Perfekt att kunna få lite  ridhjälp då vi har både Q & Orujo som ska tränas så de tacka vi inte nej till! *ler*


Jag längtar till Bonde i kväll men vet på ett ungefär som ska hända man har ju hunnit läsa i tidningarna.... Men måste ändå titta då de är sista gången! *snyft*


Tack Katrin & Annelie å Pernilla för ni skött om hästarna så vi kunde åka bort över julafton vi uppskatta de å utan er hade de inte gått *ler* 
ANNONS
 
Ingen bild

yster

26 december 2008 11:35

Tack själv för att ni stod för mys och underhållning under julafton.
alltid lika kul att spela spel med familjen. och man får sej ett gott skratt under kvällen.
hoppas det gick bra med ridturen på Orujo
skicka en varm go kram till Edwin och en till er med
Kram kram kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se