Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 27 december 2008

Förkylning på G...

Av Linda Calissendorff - 27 december 2008 15:58

Känner mig hängig å har ont i halsen... :0(

Men jag trotsade förkylningen å red både Hilda & Orujo på plan!

Hilda var de ett tag sen jag red på plan så hon var laddad å på PIP humör *ler* hon pep till varje gång jag kom åt henne med skänkeln men sen skärpte hon sig å gick riktigt fint hon gjorde slutorna i perfekt böjning lite sämre med öppnorna men de vet jag är mitt fel jag som sitter helt fel på henne... Men fast hon är så mycke mindre än Orujo så är hon läcker att rida måste jag säga! :0) Hon gör sitt bästa så gott hon kan då hon väl koncentrera sig! I morron ska Sandra rida lite galopp intervaller i backen så hon får upp lite flås inför de intervaller jag ska börja köra i jan/feb om underlaget tillåter de!


I dag så tog jag Orujo lite från backen å han fick prova på slutan, å de är han sämre på än öppnan så han är Hilda är HELT tvärtom varandra *ler* Tur e de för min skull då jag får träna öppnan på honom så kan jag föra över de på Hilda sen nu när jag har en häst som gör de med enkelhet :0) I dag fick han stå själv i stallet å de var inga problem han stod helt stilla så de kändes skönt att troligtvis den dagen han var stökig på gången berodde på Hilda som stod brevid honom i hagen brevid så han blev lite uppstressad! Så håller med Maria som sa du har köpt en stor nalle björn som verkligen vill göra allt för dig å de kan jag instämma nu när man ser hans positiva attityd gentemot männsikor & träningen!

Vi ska börja lastträna honom nästa helg å visa han transporten så man kan åka i väg till ridhuset å träna på lite bättre underlag.... Less på halk isen i paddocken *suck*


Nu ska jag jobba igen... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se