Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Hellre de än magsjukan..

Av Linda Calissendorff - 30 december 2008 00:05


Har åkt på den där jäkla förkylningen i af...Men som sagt hellre de än magsjukan som härjar överallt nu på jobbet! :0(

Men har tack å lov ingen feber än så länge så jag kunde i af köra Q i dag en sväng skulle ta mig en ridtur på Orujo med men där tröt orken...


Så hoppas jag är bättre i morron så jag kan rida annars får jag longera han lite i af,alltid något!Så tråkigt att man ska bli sjuk så man har världens läckraste häst som bara står å väntar på bli riden *suck* Men tur han finns kvar här LÄNGE till *ler*

I dag har vi skickat in till PRE hingst katalogen lite bilder å Maria var snäll att skriva ihop en presentation för hon har ju vanan inne så får vi se om de blir några ston i sommar :0) Om inte så gråter vi inte för de, då hinner vi träna på lite under detta år så kan vi betäcka Estepena nästa år i stället!Nu måste vi bara betsämma hur vi ska gå till väga om de kommer några som vill betäcka å de är ju inte bara...så vi ska prata med Bonäset stuteri å höra oss för lite å sen har vi en familj i byn brevid som hållt på betäcka naturligt i flera år tidigare när de höll på aktivt! :0)


Nu måste jag nog sova om jag ska orka med att jobba i morron... Ha de så bra så länge å hoppas ni slipper alla förkylingar/magsjukor!

 
ANNONS
 
Pernilla

Pernilla

30 december 2008 17:04

Krya på dig! huvva för magsjukan...hade det i november - vill INTE ha det igen! tydligen är plockgodis en smittkälla...tur det var länge sen man köpte det...

själv har jag TANDVÄRK! AAaaaaajjjjjjj vad det gör ont, kan nästan inte ens tänka klart - och så ska jag försöka jobba nu :-(

http://www.enyasmatte.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se