Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Trött....

Av Linda Calissendorff - 30 december 2008 22:13


Är helt knäckt efter att man jobbat i dag...Sen fick man ett papper hem att kommnen ev kommer att varslar de som har vikariat så de är ju roligt att man ev står utan jobb i januaris slut.... *suck*

Man blir så less man har jobbat i över snart 2 år på samma tjänst så de är tacken man får för man ställer upp i ur å skur! Men enligt chefen fanns de goda chanser att forsätta de måste bara göra så här med alla eftersom de ska ut minst 26 heltider som varit i resurs poolen så man lär ju inte ha så stora chanser tror ja de är som de vill hålla en på bra humör känns de som... jaja livet går vidare får väl föröska hitta nått annat å de enda postitva är att jag hinner med hästarna på ett annat sätt om man inte jobbar :0) nån ljus glimt i af!


Har inte ens orkat tänkt på rida/köra i dag så för att ta de säkra före de osäkra så har Sandra lovat hon ska rida Hilda i morron och Meredith ska träna lite dressyr med Orujo *ler* Tur man har tjejer som kan hjälpa en träna hästarna när man är risig! Robban får köra Q när jag slutat jobba så då får alla sina dagliga motioner ;0)


Har fått en sån jäkla hosta så tror lugnorna kommer snart upp om man hosta fler gr,men som häst ägare är de svårt att vara inne å vara sjuk man måste ju liksom alltid ut så man får skylla sig själv att man inte kan släppa kontrollen helt till Robban *s*


I morron natt får jag nog fira tolvslaget ute med Estepena,Wilma,Wilmer,Zorro  för de kommer nog skjutas en hel del raketer så jag får hålla koll att de inte tar sig ut....*jätte skojj* De är en stor nackdel med lösdrift när de är nyår/sista april!Såg att de dessutom skulle bli klart väder å svinkallt upp till -15 så de känns toppen att stå ute å frysa å vara förkyld...Sen ska man upp å jobba dagen efter oxå så livet kunde vara en ANING lite lättare känns de som!Men om 100 år är de glömt! :0)


En glad nyhet är att vi nu köpt lös Hilda så nu är hon våran helt å hållet!Så hoppas han travar bättre nu när hon "sitter" säkert *ler*


Nu ska jag sova tror jag behöver de...

Gott nytt år på er allesammans!!

 
ANNONS
 
annie

annie

30 december 2008 22:35

får hoppas att du får behålla ditt jobb då :)

http://anniiie.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Johanna

31 december 2008 00:00

Kläm in Wilma och Wilmer i det som var tures box och sen någon i den andra och sen slänger ni mattan i från tures box i den boxen som har en grubba i golvet eller använder gången som box och vips har ni ett stall för fyra hos Westins ;) Så slipper du stå ute i kylan.
Kram kram :)

 
Ingen bild

Linda C

31 december 2008 11:24

Hmmm tror inte vi är så populära där längre...Å inte är dom på min inne lista heller sen de hota med att skjuta hundarna med älgstuddsaren om de kom på deras gård igen ;0) Gott nytt år på er alla där uppe å hoppas ni inte blåser bort! Kram!

 
Ingen bild

Johanna

11 januari 2009 09:49

Det har har jag ju missat!!! Tigger dom näsblod eller? Ingen ska hota Buster och Dogge..... SUR SOM FAN

 
Ingen bild

Linda C

11 januari 2009 12:43

He he tur man har ture torped sånna gången som man kan skicka till attack :0) Ja de kom över en kväll klockan var halv 11 å jag var ute hela tiden å hörde inga hundar som stod å skällde "stånd skall" som dom påstod utan för deras sovrumms fönster jag tror nog jag hörde de om jag var ute i lösdriften...så då sa L-Å att kommer de över en gång till så skulle de banne mig skjutas på fläcken!Tur de var Robban som han prata med å inte mig för jag hade nog sagt ett å annat är jag rädd!*grrrr*
Sen dess har deras ungar en tendens att typ alltid hitta på hyss när jag är på ridplan typ köra skoter i full fart på lägan å hoppa upp över en snödriva vid huset!Tur man har spansken som inte ens höjer ett ögonbryn så de sluta rätt snabbt då de inte hade nån effekt! :0) Hörde på avstånd de sa - De där gammla kärringarna å titta hitåt mot plan där jag stod *s*

 
Ingen bild

Johanna

11 januari 2009 14:41

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se