Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 26 februari 2009

Vad gör jag för fel?!

Av Linda Calissendorff - 26 februari 2009 23:33

 I dag skulle Meredith rida Orujo för hon var så sugen att rida så när vi tog in han och jag linda av benen så såg jag at V bak var svälld runt senorna.... Vad jag blir förtvivlad! Snart borde jag få klippkort hos vetrinärerna. Ska ringa Ph vet å se om jag kan få en tid för honom en i veckan de måste tro jag skämta när jag ringer för 3:e gången på en månad md 3 olika hästar! Men jag är så rädd om denna älskling så jag kolla hellre upp med ultraljud så han inte lyckas fått nån blödning på nått sena.

Men är de inte nog snart känns de som?! :0/

Hade de varit foder relaterat så borde han varit svälld på bägge bak åtminstone så är de inte över på några dagar så är de bara att fara ska beställa tid som sagt i fall att de inte ger sig... 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

28 februari 2009 10:42

Men va f*n...! Hoppas det är inte är något allvarligt.

 
Ingen bild

Johanna

2 mars 2009 09:00

Vad händer med Orujo? Är benet bättre?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se