Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 14 april 2009

Long time ago!

Av Linda Calissendorff - 14 april 2009 23:41

Har varit dålig igen att uppdatera bloggen men ha inte haft nån lust helt enkelt :0) Men ska försöka hålla i gång den nu igen...


I dag har jag & Anneli varit inne på banan med Donna för att ge henne ett banjobb för att kolla läget med ett framben som hon har varit pytte lite svullen i kotan som kom efter sista skoningen då hovis tog lite för mycke så hon blödde  så hon har känts lite knackig i traven när vi tränat i hop med Linda Li & Rune så vi ville kolla av henne i dag på lite hårdare underlag om de skulle visa sig något under jobbet! Hon var oinspirerad och lite lat då hon fick gå själv inne på banan så Anneli sa att de kan vara de som hon gör att hon ser skum ut i bland då hon inte tar i... Hon var fin i benen i kväll å inga svullnader så hoppas på att de var en snö sula som tryckte under hoven för den tog vi bort i dag så är de bättre i morron med så kan man anta de var de som var problemet! :0)


Känns SUPER  kul att träna med Linda Li de är nog räknat på en hand under de år vi känt varandra när vi kunnat träna i lag så de ska vi forsätta med! *ler*  Nu gäller de bara för Rune & Donna att hålla sig fräscha under tiden men de får vi hoppas  ;0)


Nu ska jag sova är helt slut efter dagens arbete....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda-li

16 april 2009 10:46

Ja, det är så roligt när man suttit och tränat själv så mycket! Sen så tycker ju hästarna också att det är kul, hoppas för fan att de håller sig fräscha!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se