Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 28 april 2009

Toppen vetrinär!

Av Linda Calissendorff - 28 april 2009 23:28

I dag åkte vi med Donna ner för en koll med hennes framben som ha varit lite konstigt med att hon sett halt ut i bland men där i mellan travat på fint!

Vi åkte ner Dannero för att prova en ATG vetrinär från Bergsåker som bestämt sig för att köra privat så han skulle ha bättre å humanare priser än ATG :0) De gillar vi eftersom vi borde snart ha fyllt vårat klippkort *ler*


Han böjde hela hästen å inte en anmärking på nått annat förutom H fram där gick han fram reaktioner på knä & kota så han börja med att bedöva bort de för att utesluta hov & hovled.

Mycke riktigt så blev hon helt fräsch å han kunde böja henne utan hon ville dra åt sig benet så de blev skillnad så nu är hon behandlad med cortison å ska tillbaka om 2 veckor för koll igen så jag hoppas de lilla som var är borta!Hon ha bara haft en bakkota förut som är sprutad så hon verka en hållbar dam annars så hoppas detta var bara en tillfällighet av att hon bytt hovslagare att de blivit nått som stört henne eftersom de bara var de frambenet... 


Här hemma går vi i väntans tider på att Estepeña ska föla snart... Borde vara mindre än 1 vecka kvar tycker ja hon ser ut som en BALLONG *s* Robban ha gjort sig för å byggt en sovalkov i ute stallet som han ska sova å hålla vakt på henne när de närma sig :0) Hur många karlar ha de hemma som ställer upp på de frivilligt?! *ler* Han tycker detta ska bli jätte spännande då vi haft Estepeña sen föl så har man ett speciellt band till henne så de känns som de är barnbarnet som är på väg  *s*


Fick ett samtal från en kompis som lånat ut sitt sto för att de skulle ta ett föl å de sluta med att fölet var döfödd och stoet levde bara 1 dygn efter å sen dog hon med så sånt besked vill man inte ha när man själv är så nära en fölning, dessutom den första så man är nog nervös å orolig över allt som kan gå fel... Men nu ska vi tänka postivit som Sandra skrev man dra väl till sig allt negativit om man går å älta i allt man haft elände med! ;0)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Therese

29 april 2009 09:20

Åh,så spännande med en lillfölis.
Hoppas allt går som det ska :)

Jag håller tummarna för ett stoföl då :)
Så du kanske kan använda Orujo sen, tänkte jag :)
Mera föl, så mysigt. Jag vill också ha!

 
Ingen bild

Johanna

29 april 2009 15:25

åååå va spännande med föltider =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se