Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 31 maj 2009

Min Älskling är hemma igen!

Av Linda Calissendorff - 31 maj 2009 22:55

I går var vi och hämta hem Wilmer från Docksta för att han ska få lite intensiv träning tänkte jag,men så när han skulle få gå med en gammal VBL valack så blev han helt tokig på Wilmer å skulle verkligen typ döda han eller nått annat hemskt...Så vi fick ta ut honom omgående annars hade de slutat illa :0(

Tänkte först åka tillbaka med han till de andra 3 grabbarna för vill inte han ska gå själv här hemma utan kompis,men så kom jag ju på att de var ett par i Bjästa som fick en hingst nån dag efter oss så han står här på Tjärna som inhyrd i ett stall nära oss! Så vi ringde och fråga om de hade lust att ha han här med wilmer å de tyckte dom var en utmärkt ide så de kom över med honom på stört och de hade verkligen roligt tillsammans :0)) sen är de rätt lika varandra så de är som ett riktigt radarpar! Så nu ska vi tömköra tillsammans och hjälpas åt att köra in små killarna så de kännas bara helt TOPPEN! För han som äger den andra hingsten som heter Naggen har kört in några st så han har vanan inne så de blir ju kanon för oss att man kan få lära sig i samma veva så de kommer bli så bra så!


Imorron bär de i väg till Bonäset för koll av Hilda & Wilma,jag såg i dag att Wilma var hur brunstig som helst så hoppas den sär "dumma" cystan släppt nu från äggstocken.... Hilda har ingen tendens till brunst så har vi tur är hon dräktig!! :0)))


I kväll anlände första stoet till Orujo hon är brunstig men inte rikigt att de går tat betäcka men ev onsdag vore de bli dags *nervös* Så hoppas allt går bra nu... Han fick komma in och nosa på henne med en boxvägg i mellan och han blev pilsk som bara den men backa snällt i från då vi bad honom så han skötte sig galant så de känns skönt att han ändå kan lyssna på de man säger åt honom ;0) 


Ska fota lite kort på små hingstarna i morron så ska ni se vad han vuxit sen sist vi tog kort på honom *ler* Han kommer bli rätt hög nordis av att dömma storleken i dagsläget å de gillar vi! :0))

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

1 juni 2009 20:23

Kul att Orujo fått sin första tjej på gården. Det kommer gå hur bra som helst ska du se.
Va bra att Wilmer verkar ha lite storlek, man börjar bli lite less på alla pyttesmå kallblod nuförtiden ;)

 
Iselin

Iselin

1 juni 2009 22:20

Hej och hopp.. Hur gick det med Wilma och Hilda??? :)

http://www.lundfrigg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se