Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 25 juni 2009

Omtänksamma kompisar!

Av Linda Calissendorff - 25 juni 2009 21:23

Anja som hjälper mig en hel del nu med både ditt och datt har i dag ringt självaste Jan-Olov Persson och fråga om Järvsöfaks han betäcka både Hilda & wilma nästa år! *ler* Han är ju oftas fullbokad flera år frammåt med toppstammade ston med bra resultat så jag känner jag har ingen chans att få mina ston betäckt med honom för de har ju inte fått nån ärlig chans på visa sin kapacitet p.g.a skador....Men i dag så hade Anja ringt och berättat om dessa 2 fina flickor så han ville jag skulle skicka in deras ansökningar redan nu så ska han troligtvis fixa åtminstone en av dom men möjligen bägge två! *Glad*  TACK!! För du trixar & donar för oss de är verkligen guld värt för oss!:0))


Kort på självaste Järvsöfaks! Visst e han stilig på detta kort?! :0)


 
I dag har vi bokat en tid på PH vet för Tea för att be Pär göra en grundligare undersökning så man kan komma till en slut sats med detta att hon hoppa som till med H bakben i mellanåt...Känns som ingen mening att böja upp henne eftersom hon är ny behandlad så de blir antingen ultraljud eller röntgen för att utesluta några pålagringar eller ev andra hemska prognoser... Jag orkar inte sitta å fundera hela tiden VAD de KAN bero på utan jag vill veta annars så är de ingen mening att träna på om man ska leva i en ovisshet då känns de som gläjden är borta med att träna henne! I går körde jag motion på mon och hon har aldrig känns så fin i tömmen utan var avslappnad och öronen spelade framåt på henne men så vid vissa tillfällen så kniper hon svansen och ser irreterad ut! Å de kan ju vara så enkelt som att de är balanseringen för de händer oftas efter hon klockat i skorna men jag vill ändå utesluta de är nått allvarigare ändå,för i fjol så blev 2 st 4 åringar borttagna p.g.a urkalkningar så de finns i mitt minne och 1 av dom hade inte ens premat eller kvalat bara tränats.....

Så jag är glad at vi ens fick de de brukar vara praktiskt omöjligt att få tid i högsäsong+ snart semester men lille Edwin verka ha chramat in sig rejält i Pers familj för de minns oss väl ochh vi var så välkommen så! *ler* De har aldrig gått förut kan jag lova då har vi fått kalla handen,så tack mitt hjärtegulll!!!! *ler*


Nu ska jag ta mig en ridtur på Orujo nu känns de som jag klara av att rida efter omkull kastningen med hästen ;0) Har haft ont ska ni veta så inget jag önskar min ovän ens.... 


 
ANNONS
 
Ingen bild

johanna

29 juni 2009 18:31

Kul med Järvsöfax, han måste ju verkligen vara en på miljonen. T o m jag som inte har en aaaaning om vilken travare som är vad, eller någonsin kollar på trav känner ju till honom. Låter bra att min favvo-travar-tjejer ska få bebis med den bäste! =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se