Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 26 juni 2009

Snart flyter jag bort...

Av Linda Calissendorff - 26 juni 2009 09:59

Jisses vad de kommer bli vamt i dag.... Ska inte klaga men de är skönt att man kör bil med AC på jobbet annars hade man ju blivit stekt! AC i våran volvo funka ju inte så där blir de till att köra med typ alla fönster nere så man inte dör av syrebrist! :0/


Red Orujo i går och han har verkligen förändrats till de bättre måste jag säga nu när han börjat betäcka! Jag som var så nervös att de skulle stiga honom åt huvudet men icke de är en mer focuserad kille att rida på nu och han är så följsam och gör precis allt jag ber om! :0) I Love This Horse!!

SKa ta några kort på honom med de nya Akademiska schabraket som jag köpte på uppvisningen hos Ewa de är en jätte duktig tjej som syr upp begränsat antal och man kan även lägga in en beställning om man villha ett speciellt tyg! De jag köpte var ett blått med guld krumelurer och guld fransar SKIIIIIIIT SNYGGT!! Ska lägga in en länk till hennes framtida hemsida för de kommer absolut vara värt ett besök de lova ja! Kanon passform var de oxå de låg exakt på samma ställe efter jag ridit! :0))


I morron blir de att fara på änget med Donna igen för intervaller vad de går fort mellan träningarna tyckte nyss jag var där! Men de är ju fin görat att åka in och träna ;0)

Får se om jag ta med Tea in för nu har den där utgutelsen gått ner efter 3 behandlingar med ultraljudet så de funka på sånt oxå så tur man har ett hemma då! *ler*


Ha en kanon dag i solen! :0) Tjing! 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

26 juni 2009 11:52

Härliga Orujo! FAAAAN FAAAN FAAAN (ursäkta språket) att Cambi är 100 år....

 
Ingen bild

Linda C

26 juni 2009 12:45

Ja de e väldigt synd annars hade du fått en betäckning av mig! :0) Men Pina kan vara en bra sto?! *ler* Kommer du inte ner snart så jag får knäppa några snygga kort på er uppsuttet! ;)

 
Ingen bild

madde

27 juni 2009 01:04

vi åker in m nimros o rambo imorrn, nimros skall gå 2 årings, vi kanske ses

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se