Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 28 juni 2009

Sommarbete :0))

Av Linda Calissendorff - 28 juni 2009 18:16

I dag körde vi Wilmer & Naggen upp till Anja så de får gå med gamla Zorro och käka MASSOR av gräs då deras hage här var helt uppäten!

Så känns toppen att de kan få vara där uppe ett tag och bara må gott efter vi nu kört in dom så kommer de bara gå lättre sen när vi ska börja köra till hösten igen! :0)

De är lite lustigt de där om man gör en sak intensivt med en häst och sen låter dom vila i från de så går de oftas bara bättre sen!De är som de liksom smälter in bättre intrycken då! Så de blir kanon de får lite semester nu i från körningen! *ler*


I kväll ska vi betäcka Anjas sto om hon nu släpper till för orujo de är ju oftas lite oroliga över de små liven så de gäller att pricka rätt dag så stoet är lite sugen i af annars blir de inte roligt att vara hingst när en mamma ska skydda sitt föl...Men hoppas de går bra vill inte min fina hingst ska göra sig illa nu när han är som en dröm att rida igen! Han bara flyter fram i mellan mina ben och han är så ärlig och fin att jobba med så jag blir rakt rörd... Måste komma i gång med träningen igen nu när vi fått något så när ordning på ridplan då vi kan vattna den och sen välta så blir den hyfast fast i af tills vi ha råd att lägga på stenmjölet...

 

Nu ska vi grilla lite mat är vråååååååååål hungrig!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

29 juni 2009 18:29

Jo det där med inlärning är verkligen lustigt ibland när man börjat med nåt nytt är det som att dom har fattat mellan ridtillfällena =) Härligt för ungdomarna att få fara på "kollo" å ha det härligt så kommer dom ha växt upp till unga män när dom kommer hem ;)

 
Ingen bild

Madde

30 juni 2009 07:41

e de gamle Zorro från 4H gården i sidensjö??

 
Ingen bild

Linda C

30 juni 2009 20:30

Har ingen aning om han stått där tror inte de :0) Han är ett Varmblod valack på 23 år en som heter Pernilla som äger honom å de är Ulf Arne som fött upp honom!

 
Ingen bild

madde

3 juli 2009 23:17

Då var det inte samme Zorro, han e ett kallblod =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se