Stall Ardbeg

Alla inlägg under juni 2009

Av Linda Calissendorff - 1 juni 2009 21:10

I dag då vi provade att visa stoet för honom så var hon väldigt till sig,så de var bara till att försöka de :0) Jag nervös som en galning tur att Anja styrde upp de mesta så man hängde bara liksom med! Vi satte först på språnglinorna på henne och ut kom Anja & Orujo,men han hade nog inte fatta riktigt hur man skulle gå till väga så han började med att gå fram å sen vände han och sparkade henne på bogen så de blev ett litet sår...Inte mindre nervös blev jag då han visa sånna tendenser men Anja lugn och sa bara plocka av språng linorna så hon kan backa undan om de händer igen! Så de gjorde vi och de gick sen galant vi fick bara se till att han hade huvudet vid svansen så han inte kom upp från sidan så de blev till slut 2 riktiga försök och stoet var sååååååå duktig så! Så nu hoppas jag de kommer gå lika bra sen när vi ska göra om de men de tror jag de var ju ändå hans första gång *ler* Ni skulle sett tuppen som kom ut sen när han skulle ut till hagen *s* Som han sa till de andra stona -Kom igen brudar bara ställa sig på kö! ;0))


Tråkigt nog har 2 backat ur, men 1 återkommer nästa år i stället så de är ju som de är med bokningar när väl pengar ska in så drar sig folk ur... Men tur nog ringde de en tjej som skulle hämta upp 2 ston här i ö-vik så hon funderade på att betäcka dom bägge på samma gång så de vore ju toppen om de blev av! Men de ser vi väl man ska inte hoppas på för mycket som sagt... ;0)

ANNONS

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se