Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2009

Tappat sugen...

Av Linda Calissendorff - 13 augusti 2009 19:45

På att skriva då jag märker att de enda röda tråden i mina inlägg är typ skador å elände så känns som jag bör ta lite time out tills man har nått positivt att skriva... Men svårt att hålla humöret uppe då man bara omges av negativitet hela tiden och jag FÖRSÖKER verkligen att vara positiv så man inte "gräver" ner sig men som sagt hur lätt är de då när verkligen inget går ens väg?!

Wilmer har slagit upp ett stort fult sår på insidan av bakbenen djupt men går inte att sy heller för de sitter så till så nu är de att hålla de rent flera gånger per dag för de vara igen annars...Inge feber i af så tur de så man får hålla kolla nu när de är rötmånaden :0(

Sen har jag upptäckt att El Niño har fått som ett navel brock så de hänger som en liten påse när navel stängen satt... Måste ta ur vetrinären så han kan kolla om de är nått han kan göra åt eller om de är bara ett skönhetsfel så de är inte bara travarna som de spökar runt omkring med utan verkligen alla hästar...


Nu ska vi ut och betäcka Deika å hoppas att hon ska ta denna gång så de blir nått föl nästa år de andra stona är inte uppkollad än men vi ska ta alla 3 på samma gång så hoppas hoppas de är nån som är dräktig så man vet att han funkar som han ska...

 
ANNONS
 
Maria

Maria

13 augusti 2009 22:36

Ibland går det troll i allt man förtar sej. Så brukar det vara här. Men jag VET att man måste riktigt ner i bott. När man tror att det inte kan bli värre så brakar det lite till. Och när man sitter uppgiven och funderar på att sälja hela skiten för att få råd att betala skulder och köpa en påse makaroner, det är då det vänder! Håll ut (och tänk på mej som fortfarande inte har någon varmvattenberedare), snart gåre i utförsbacke! Tack för söta GB inlägg på min hemsida =)

http://www.123minsida.se/moppen

 
Ingen bild

Linda-li

14 augusti 2009 01:48

Att blogga är kanske bland det onödigaste som finns här i livet så om du inte känner för att skriva så gör det inget! Vi får hoppas och tro att Kristallen ska få ditt humör på topp! Vet hur det känns att tappa sugen på saker och det jäkligaste är att mkt är en fråga om ekonomi....det kostar ju nog mkt att ha häst överhuvudtaget. Som tur är så är "röten" över när som helst, luften känns i dag mkt friskare än i går! Hang in there!

 
Ingen bild

offersfrun

14 augusti 2009 19:07

Hej hopp gummis....! Man börjar undra om det finns små vättar som jäklas med dig och hästarna, Pia och Jan-Gunnars hus är till salu...=) KOM HEM!!!!!!! Kram

 
Ingen bild

Linda C

14 augusti 2009 20:36

Hej Gummsan! Ja jag längtar hem till de fina vidderna i Styrnäs där fanns inga skador så långt ögat kunde nå där var man bara lycklig! =0)) Du kan väl slå en signal nån dag jag saknar ju dig! *ler*

 
Ingen bild

sofia

14 augusti 2009 22:47

Hejhopp
I dag såg jag ett hus i våran by Nässom, det är en ladugård till det! Då bor du bara 500 meter till där jag bor:))
Hade faktiskt inte sett att det var till salu förrän jag körde upp till Saltsjön i dag. Dessutom har du bara 6 km till Dannero:)

 
Apona

Apona

14 augusti 2009 23:43

Ja, ibland är det segt, och nu har det varit mycket. Men du, det skulle kunna vara värre, men det är det inte :-). Det brukar jag påminna mig om när det känns som man är i träsket. Och det vänder, glöm inte det ;-). Och sluta inte blogga, snälla.
/anna

http://www.kallblodsangel.se

 
Ingen bild

Linda C

15 augusti 2009 10:45

Ja skulle lätt kunna flytta för att börja om på en ny kula speciellt när solänget går mot sitt slut så skulle Dannero inte sitta helt fel! ;0) Problemet är att både jag å Robban har våra jobb här så lite svårt att säga upp oss båda =) Men tack än då sofia! *ler* Vi hade noghaft roligt att träna våra ung framtida förmågor tillsammans! *s*

 
Ingen bild

sofia

15 augusti 2009 13:09

Jo, tyvärr är det ju som oftast jobben som gör att man stannar kvar. Men snart går ådalsbanan och då går det räser fräser till Ö-vik. Det är väl i alla fall vad Kramfors kommun hoppas på. Att folk ska få upp ögonen för de billiga husen och se möjligheterna till snabb transport. Sen om det lyckas det vet man ju inte *skeptisk* För övrigt så hoppas jag inte du slutar blogga även om det för all del är som Linda-Li skriver ingen nödvändig sak. Din blogg är i alla fall en "sann blogg" eller vad man nu ska kalla det. En del bloggar mest när det är uppåt aldrig vid nergång. Man vill ju läsa om både det ena och det andra, det är väl då man känner igen sig:)opppp sorry vad långt de blev:-O

 
Ingen bild

Linda-li

23 augusti 2009 10:10

Nu får du sluta att deppa! Nu har ju jag provåkt din nya häst och hon är ju kanon-fin! Kom igen Linda, nu tar du dom!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se