Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2009

Då blev man barnledig då =)

Av Linda Calissendorff - 23 augusti 2009 15:19

Katrin kom och hämta hem Edwin för Jonte ville leka med han så vilken tur man har i bland så då kan jag röjja lite ensam i huset å spela bra musik så man kan rocka fett mellan dammsugningen! =0)

Just nu är de Barbados som kommer genom högtalaren de var sååååå jäkla bra! De tog dansbandet till en ny nivå men snygg Magnus som sångare vad kan gå fel?! Åh önska man var bög så man hade en liiiiiiten chans i af.... *ler*


På hästa fronten så rullar de väl på har kört Wilmer några gånger så roligt att börja hålla på med honom igen han är så lik sin vacka mor å vilket temprament han har så lugn & klok! Så han blir dyr om han nånsin ska säljas ;0) (Pik till kallblods änglarna) *flin*

 

I morron ska vi in på banan med Kristallen för kolla läget med kondisen för antingen så suger underlaget här uppe för tycker hon legat lite högt i pulsen men har rätt tung vagn så vill in för att kolla hur de blir vid ett banjobb!De blir susanne som kommer köra så ska bli spännade att höra vad hon tycker om tjejen min! =)

 Rapport kommer i morron!

 
ANNONS
 
sofia edman

sofia edman

23 augusti 2009 16:22

hihihi det där låter nästan som jag när jag raggar runnt med dammsugaren. Man det är klart det går lättare att städa:)
Spännande att åka på banan och kolla, det ska jag också göra fast i dag då:)

http://www.123minsida.se/stallneshime

 
Apona

Apona

23 augusti 2009 20:00

hmmm. Verkar svänga lite gott där hemma nu :-)! Ja, du vet ju att Wilmer har änglavakt på sina bollar nu :-), han gillar det har vi hört... Så igen, när ska han visas? (måste planera änglamöte..., fnisss...

http://www.kallblodsangel.se

 
Ingen bild

Sandra D

23 augusti 2009 21:22

Kul att du börjat blogga igen!:)

 
Ingen bild

Linda C

23 augusti 2009 21:33

Ja de tycker jag vi ska ha när han ska visas då får ni snacka lite med hon som brukar prata om stammen att han är unik i sitt slag med sin black färg! =)) De är den 27 september i Dannero så hoppas vi får med oss en fan club som hejjar fram oss *ler*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se