Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2009

Underbar kväll! =)

Av Linda Calissendorff - 27 augusti 2009 22:05

Tog ut Kristallen på ett motion tur på mon,hon tyckte de var lite extra jobbigt nu när de regnat lite för då suger underlaget lite extra! Hon kändes pigg & lagomt framåt efter banjobbet i måndags som att de gett henne lite extra "energi" Hon gör mig så lycklig  & glad då man kör henne för hon är så himmla mysig att köra,jag hade behövt denna häst för lääääääääänge sen innan man hann dra på sig de som man haft sån otur med...


Skulle ut med Wilmer oxå men vårat sällskap kom inte i kväll så tiden gick så fort så de blev mörkt innan vi hann lägga Edwin så vi får ta de i morron stället... jösses vad denna kille växer man hör nästan hur han knackar *ler*


I kväll satt jag i hagen med El Niño & Estepeña medans dom käkade hö de är så mysigt att bara sitta och lyssna på deras eviga tuggande =) El niño låg ner så jag satt ett bra tag å bara gosa med honom för nån som är så go som han de finns inte! Han gnägga alltid då man kommer ner till stallet och söker kontakt så han har ändras en hel del sen han var runt 1-2 månader så fick man passa sig han kickades och nafsa sen kunde man knappt ta i han! Så de häner en hel del på 3 månader ändå.Ska knäppa kort i helgen om de är fin väder så ni får se hr stoooor han blivit! *ler*


Orujo har fått börja betäcka om Deika igen då hon börjat brunsta igen =( Jag som ville såååååå gärna hon skulle vara dräktig så jag kunde få göra Pia glad med den nyheten men de är bara ta nya tag igen då å hoppas på de bästa! I morron kommer Anna (vetrinären) och ultraljuda Candela & Estepeña så vi hoppas att Candela ska vara dräktig i af hon har inte brunstat mera sen hon var hit så håll alllt ni har så man vet att hans kulor innehåller bra med simmare! ;0)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se