Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 22 september 2009

Wilmer!

Av Linda Calissendorff - 22 september 2009 00:09

I morron ska vi åka ner till Dannero igen för gå igenom hur man visar en häst korrekt på unghästvisningen så då får Wilmer & Naggen följa med som försöks kaniner! Skrattande

Man måste ju passa på de tips man kan innan söndag! Så i kväll ha jag fått tvätta upp hans rumpa & svans för han hade varit lös i magen efter de nya rundbalarna så de var bara till å tvätta på de... På lördag kväll dra vi in han på banan för att tvätta upp han ordentligt de blir hans första gång så man lär ju inte vara så populär efter de *ler* men snygg ska han bli i af!


Körde intervalller med kristallen i går å de gick bara! Ska åka in på onsdag till banan för Susanne ska köra ett lugnt banjobb för kolla om kondisen blivit nått bättre sen jag börja träna på lite hårdare! Flört

Provade böja i hop hennes kotor i går efter jag kört då reagera hon lite granna ,men jag är rätt säker hon ha lite känningar i dom eftersom hon landa ju på utsidan av hoven så de slits ju lite mer i farterna... men men vi ha ju beställt tid så de märker vi då vi åker ner till Per! I morron ska Sandra ut och rida henne i skogen så hon får reka i gång sig lite inför onsdagens övningar! Cool

Nu ska jag se ett inspelat Hollywood Fruar å irritera mig lite på miss ANKA!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se