Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 22 september 2009

Jag äger en huligan...

Av Linda Calissendorff - 22 september 2009 22:30

Vi tog ju med Naggen & Wilmer i kväll på Sleipners unghäst föreläsning för att gå igenom lite för visningen på söndag! Å de var nyttigt mest för Robban som ska springa med han när han ska visas,kunde inte låta bli att säga åt han när han gör sina små fel...Oskyldig Wilmer blev som en tupp då vi tog ut dom ur transporten så han var taggad som bara den,Naggen som är den coola var mest bara förvånad!

Sen när de skulle ta ut dom så var Wilmer hur cool som helst å stod förvånadsvärt bra måste jag säga de ha ju aldrig varit från gården så de skötte sig utmärkt! Var väl lite svårt för Lena som ska dömma dom på söndag att inte säga för mycket men vi fick ju lite tips hur man ska göra så vi får hoppas de går bra! Tråkigt nog var de bara Wilmer & Naggen som ska visas som 1 åringar... Gråter Hade ju varit roligt att kunna jämnföra lite med andra 1 åringar! Men de som var på föreläsningen tyckte Wilmer var stor för sin ålder så jag ha nog gett han bra med mat i af! Tungan ute

När vi åkte hem så var Wilmer lite less han höll på med hönätet å stod å greja mest hela tiden,så jag sa på skämt skulle inte förvåna mig om han kommer över med ett  framben över bommen.... Skulle aldrig ha sagt de! Tyst

De gunga till så jag kolla bak å vad se jag om inte en framhov som är över bommen! Så vi fick stanna så fort vi kunde men när man bromsa så vill ju dom åka framåt så vi var lite oroliga han skulle komma över med andra benet men han stod tack å lov...Förvånad

Sen körde vi vidare efter vi satt fast han väldigt kort i grimmskaftet å hann väl inte långt för vi hör en duns å jag titta bak då står han över med bägge frambenen..... Han kom inte bak heller eftersom han satt fast så kort så när Stefan bromsa bilen så var de nog nära han skulle åka över bommen! Dumma häst!!Obestämd

Så Robban å jag for ur bilen å skulle försöka få över benen men han satt som sten,men tills slut så kom han på att backa med bakbenen samtidigt som vi tog i,han sparkade å fäktade så Robban fick en hov i ansiktet så de blev lite blodvite. Men när han skulle ner med bena så kila han fast en hov i mellanväggen så där hänge han ett bra tag för de var banne mej omöjligt trots Robban tog i allt vad han orkade.... Men till slut så gjorde han nått hopp med de andra benet så han kom lös! Vilken dumskalle som gör samma sak 2 gr efter varann så jag fick stå i buret med dom den lilla bit de var hem så han lär ju säkert ha sträckt sig bra i benet... Så jäkla typiskt denna häst han är en olycks korp redan å han är ju ett strå vassare än andra unghästar måste jag säga! Men ha man Järvsöfaks i så får man en rätt "hård" häst i psyke sägs de så inte så konstigt  Flört Men han är ändå cool i sånna situationer tack å lov! Så hoppas han inte är halt i morron nu för då är de bara säga Bye bye visning....


Sandra har ridit Kristallen i dag å de hade tydlign gått jättebra! =) Tur att nån sköter sig här hemma! *ler*

I morron blir de banan på eftermiddag med Susanne i kärran!

 
ANNONS
 
Apona

Apona

23 september 2009 06:47

Oh hej och hå vilken liten buse! Kan väl inte komma från modersstammen...
Du får nog ha med videokameran till helgen så vi får hänga på YouTube ;-). Hoppas nu han inte sträckt sig för mycket...

http://www.kallblodsangel.se

 
Ingen bild

sofia-Stall Neshime

23 september 2009 07:13

Hej
Han var ju duktig wilmer. Vackra färger och ålen slår ju det mesta, man kan ju bara hålla med Lena han är redan unik:) Men oj tur att det gick bra hem ändå trots allt. Ja unghästar kan verkligen vara påhittiga......

 
Ingen bild

Therese

23 september 2009 09:35

Typiskt små hulliganhästar!!!
Som tur är kan jag dra i sprintar på utsidan av min transport. Då ramlar frambommen i transporten ner. I fall någon häst skulle va så dum så han hoppar över.
Det är ju inte så att man lyfter ner River om hans skulle komma över bommen :)
Lycka till på söndag! Hoppas att det går bra. Han ser fin ut i allafall :)

 
Ingen bild

Johanna

23 september 2009 18:36

Va skönt att allt gick bra till slut! Håller tummarna att ingen skada är skedd på huliganen. Men dom brukar ju vara viga och flexibla småttingarna.

 
Ingen bild

Johanna

24 september 2009 09:01

River kan väl stå med bommen under sig och benen på backen utan problem ;)

 
Ingen bild

Linda §

24 september 2009 10:56

Ha ha ja du se de är nån fördel att ha en stor häst! =))

 
Ingen bild

Therese

24 september 2009 12:44

Njae, så lågt sitter inte bommen. Nog för att han är hög på benen :)

Och jag har inga problem med hans storlek förrutom att han kostar mer att ha. Men det är han värd :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se