Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 24 september 2009

Duktiga syster yster!

Av Linda Calissendorff - 24 september 2009 08:20

Var på hennes seans i går och hon är ju såååååå bra! Skrattande

Jag fatta inte hon blivit så duktig på så kort tid! Är så stolt över henne!

Hon kommer ha en seans nu 1 gång i månaden så håll koll på hennes hemsida då nästa kommer om ni vill gå på den. Lovar att ni inte ångrar er! Cool

 

Wilmer verka ha tagit sina bravader rätt bra han ser då inge halt ut så de verkar vara frid & fröjd! Han verkades i går så han ska vara snygg om fötterna tills visningen! Han stod som en gammal häst så han är nog rätt mör sen i tisdagens utflykt!

 

I går var jag in på banan för Susanne skulle köra ett lättare banjobb med Kristallen och de gick bara bra hon såg fin ut i aktionen, men susanne tyckte hon var lite lat på slutet men vi får hoppas hon travar på bättre med andra hästar för de är ju inte så roligt att vara på banan själv och trava runt! Flört

Hon hade kört mellan 1,32 så de var ju lagomt hon ska ju liks inte starta ville bara kolla läget om hon fått lite mer kondis på dessa 8 veckor hon varit här! *ler*

 

Vi har nu bytt 2 st fönster hemma så man har en hel del städning framför sig...Obestämd Men de blev fint i af så nu är de bara resten kvar men de får bli nästa år för börsen tillåter inga fler nu! Fan vad de kostar att renovera de är ju helt sjukt! Men de måste ju göras nångång synd bara att Robban inte tycker om att hålla på de hade ju varit mycket enklare då men man kan ju inte få allt i samma paket! Oskyldig

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

24 september 2009 09:03

Mysigt med en spirituell syster! Hon har inte mental träning och sånt? Det är något jag VERKLIGEN skulle behöva.

 
Ingen bild

Linda

24 september 2009 10:55

Ja hon ha även mental träning men de blir ju lite långt upp till kalix *s* Men som sagt de skulle du fått för din oro över Ture mannen... ;0)

 
Ingen bild

Micke

24 september 2009 23:22

Den mentala träningen vad går det ut på Jag Skulle behöva det ibland känns det som .

// Micke

 
Ingen bild

Linda Calissendorff

24 september 2009 23:42

Hmmm Micke de lät ju inte bra... Men kanske du ska börja i hennes cirkel å jobba lite med dig själv?! =) Jag skulle verkligen behöva gå.... *s*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se