Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 24 september 2009

Rolig historia! =)

Av Linda Calissendorff - 24 september 2009 11:00

En man går till ett sjukhus för att kolla upp sin onda armbåge. Istället för att träffa doktorn får han prova en ny maskin.Han får pinka i en kopp och ställa den i maskinen.

Maskinen bullrar och låter,efter en stund  kommer de ut en lapp ut där de står -Tennisarmbåge gå hem och vila 1 vecka!Då tänker mannen att jag ska jäklas med den där maskinen.Han går hem och ber sin son,dotter & fru pinka i en kopp sen går han till sjukhuset dagen efter...Han blanda allt pink i samma kopp och drar en runk och lägger satsen i den,sen ställer han koppen i maskinen.De bullrar och låter ett bra tag sedan kom de ut en lapp där de står: - Din son röker hasch,din dotter är gravid & din fru är otrogen och slutar du inte runka så kommer aldrig armbågen bli bra!  Cool

 

Have a nice day!

 
ANNONS
 
Ingen bild

sofia-Stall Neshime

25 september 2009 17:41

hihihi ja den Fredagsfräckisen tackar vi för:))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se