Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 26 september 2009

Hmmm

Av Linda Calissendorff - 26 september 2009 00:05

I dag så är jag liiiiiite lätt irriterad på Robban för jag tycker han begär lite mycket i bland när de gäller hans jobb  på bion där han är extra på trots sin heltid på låssmeds jobbet... vissa månader så är han där över 50 timmar så jag & Edwin knappt ser han vissa dagar,han kommer bara hem å lägger sig!

I går jobba han å ringde å sa han skulle behöva jobba fre,lör mån oxå för nån var sjuk å han är den enda som kan rycka in! Rynkar på näsan Så man blir mest ensam på kvällarna här och visst hästarna finns de alltid tid att fördriva men i bland så vore de skönt att bara kunna lägga sig i soffan och glo på en film när man är ledig en helg....


I dag så var Stina här och fixa till Kristallens hovar så vi gjorde ett litet galet val att låta henne gå med NB skor de är natrual balans skor igentligen för ridhästar men hon sa de fanns en trav tränare som använde på sina unghästar så tänkte vad fan vi prova! =)

De är en sko som är lite tyngd i tån så överrullningen ska ske naturligt och då nöter hon tån eftersom den är öppen så de är lite åt de håll Holgersson ville så vi ska som sagt testa enda nackdelen är att den är rätt tung men vi får säkert behandla henne hos Per så de kan vara en bra konvalicent sko! Hon fick ett helt annat steg i af var som hon tog längre steg men inte konstigt när de är lite tyngre ska bli spännande att se hr hon travar med dom i morron! Sandra fick skritta ut på henne i kväll och hon prova trava med å de gick bara fint!


I morron ska de spring tränas här med Robban & Wilmer ska jaga dom med pisken så de springer fort så Wilmer så får visa sitt fina steg på söndag! Cool


Nu ska jag hoppa in i duschen för sen hoppa in i kvalster lådan! Sov gott alla där ute! 
ANNONS
 
Ingen bild

sofia-Stall Neshime

26 september 2009 07:11

hmmm de där med övertid känner man ju lite smått igen :/ så trist att va gräsänkling enda fördelen är väl att man inte lär bli less på dem;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se