Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 26 september 2009

Visningen i morron & min underbara Orujo!

Av Linda Calissendorff - 26 september 2009 19:48

Jag har ju inte hunnit sätta i gång han riktigt än sen alla betäckningar i sommar/höst så de ha varit nån gång i veckan jag ha pallrat mig ut med han... Haft ångest, men så i kväll så tog jag ut han på ridplanen och han var pigg och alert som bara den! Glad

Tänkte bara göra lite skritt övningar eftersom han mest gått i hagen men så hann jag inte mer än upp på han så kom grann pojken Elias som är 11 år och fråga -kan jag inte få prova rida den där hästen? Han är ju verkligen en snäll häst så jag tänka ja varför inte prova fast han som sagt knappt är riden!

Elias hoppade upp och satt rak i ryggen fast men tyglarna uppe vid hakan som de lätt blir för dom som inte ridit så mycket *ler* Men så fort han kom upp så bar Orujo han som han hade ett äggskal på ryggen så mjukt & försiktigt,han kände nog att han var en liten kille som inte var så erfaren! Skrattande

Han stanna så fint då han tog i tyglarna å med mig brukar han ruska lite med huvdet så man åker nästan fram i öronen men inte med Elias han gick som ett ljus å stanna på en gång han kom i obalans! I Love this horse! Kyss

Spanska hästar är verklien en underbar ras som alla borde få prova på! *ler*


I dag ringde de en tjej som heter Malin från kramfors som ville så gärna hyra in sin 1 åring hingst (halvblod) på lösdriften så nu blir de en ung hingst hage med Wilmer,El Niño å han i vinter så nu får Wilmer behålla sina bollar ett tag till! Oskyldig Så nu jublar alla kallblodsänglar förstår jag! *skratta*

Imorron blir de stora badningen för Wilmer så han lär vara trött i morron kväll efter alla intyck under dagen på visningen! Så håll alla tummar för oss att han får bra poäng! Jag e redan nervös för hur de ska gå för Robban & wilmer på visningen då de ska springa... Förvånad  Rapport kommer i morron så klart! 
ANNONS
 
Apona

Apona

26 september 2009 20:19

Ja, ja, ja!!!! Bollarna blir kvar!!! Jag visste att goda energier skulle "rädda" bollarna kvar, i alla fall för just nu...
Klart det går bra i morgon, Robban kommer att få så fina steg (du har aldrig sett dom förr.... så han kan hålla jämna med Wilmer.
Putsa på din Prins :-) Vi väntar poäng...
Kram!

http://www.kallblodsangel.se

 
Ingen bild

Linda Calissendorff

26 september 2009 21:00

Förstod du skulle bli glad Anna! *ler* Vi ska försöka i de längsta att han ska få ha dom kvar! =)

 
Ingen bild

Emma

27 september 2009 09:56

LYCKA TILL IDAG!/Emma

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se