Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 8 november 2009

En låt för er äldre läsare att minnas tillbaka disco tiden! =)

Av Linda Calissendorff - 8 november 2009 19:54

I går så tog Sandra ut kristallen på mon för att prova galoppera i sandbacken för första gången och efter 2 försök så gick de! Cool En del travare ha ju aldrig fått galoppera under ryttare så de brukar vara svårt att få dom fatta men när de väl poletten ramlat ner så tycker de är skit kul att galoppera sen är de ju så mycket skonsamare att träna galopp än trav i backar så de blir kanon att Sandra anmäler sig frivilligt att rida! *ler*

Ska försöka följa med nån dag och fota lite men de blir när de kommit snö å är bättre väder ute! I helgen ha allt bara varit drygt...Hagarna är så tragiskt geggiga och man kan verkligen inget annat än be väderguden komma med lite kyla och massor av snö så hästarna kan röra sig ordentligt i hagarna igen...Obestämd


I dag så körde jag Wilmer lite längre in på mon för att utöka hans runda lite och han travar på så fint märks hans kondis börjar bli bättre med träningen,jag älskar att träna unghästar de är så fruktansvärt kul att se de utvecklas från de man tömkör till sätta vagnen på dom å sen sitter man och travar 5 km utan problem,de är ju så givande att arbeta med dessa små troll! Skrattande Ska börja introducera han inom ridkonstens skolor att lära han bli lyhörd på mig från marken för de ha man igen sen när man ska börja rida honom nog för de är länge dit men hur fränt vore de inte att bara sätta sig på och rida en häst som redan stärks sig när man jobbat han från marken innan! Han kommer nog bli minst lika underbar som sin mor hon var verkligen en speciell häst en sån kommer man inte över många gånger i sitt liv så jag är så oerhört tacksam över denna kille! Skrattande


Nu ska jag rida Orujo på plan innan de ska in för natten ska bli spännande att se om man får till skol skritten i dag när inte Sandra står å kika på en! Flört

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se