Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 14 november 2009

Sjukt stolt över min kära häst!

Av Linda Calissendorff - 14 november 2009 17:30

I dag så hade vi tjejer i stallet bestämt att åka upp till Sandra och rida hennes fina hästar och ja tog med Orujo på utflykt för att ta 2 lektioner på honom! Skrattande

Man var ju lite nervös för sist vi åkte så blev han så uppjagad då vi skulle lasta och fara hem,men tänkte att vi var ju 5 st så man hade ju gott om hjälp då var de bara jag och Robban som åkte men de fanns ju risk att han skulle bli lika uppjagad där eftersom de finns ju en del hästar runt omkring gården... Men hemma så klev han på efter 2 försök trots de andra stod kvar i stallet så ställde han sig och åt frukost på buret så redan då släppte spänningarna! Vi kom upp lasta ur sen tog Sandra in Grane som sällkap åt honom å han till å med åt lite hö så de var ett gott tecken.Sen gick vi in å fick go fika och en bra teori lektion av Sandra och hon är ju otroligt ambitiös å pedagogisk så man önskade man hade hälften av hennes kunnade och tankesätt! Cool


Sen så fick tjejerna prova på olika hästar som var noga utvalda till var och en å Sandra fick äran att rida Zorro,alltså Hilda halvbror som är så OTROLIGT lika i kroppen och humöret så de är nästan kusligt att de ens är möjligt! Ni får kika in på Sandras blogg den å kolla likheten för jag tog massor av kort på dom! Tungan ute


Första lektionen med Orujo så var han först spänd och for runt innan jag kommit upp väl uppe så är han ju så fantastisk att rida han lyssa så otroligt fint och skötte sig exemplariskt! Vi tränade på skol skritten och jag börjar få klämm på de där nu sa Sandra! (Kan inte skryta med jag är lika snabb tänkt ridades som på backen) *ler* Men nöter man tillräckligt så man kan höra poletterna ramla ner!

Sen förut för några år sen så ha jag tränat för en som inte var pedagogisk så därav jag fått mitt dåliga självförtronde att ens kunna rida en häst i denna form å de sitter djupt rotad i själen tyvärr så Sandra ha jobbat så fint med oss de är liksom krav på en själslig nivå å man får faktiskt göra fel UTAN man förstör hästen för de var så den andra tränaren sa att jag skulle göra om jag red då (Wilma) och inte gjorde rätt på en gång...

Sen fick han vila medans de andra fick rida å sen tog vi en gång till innan hem resan och samma sak spänd som en tupp först men när matte var i sadeln så var han så där härlig igen! Skrattande

Då gjorde vi lite mera skol skritt och även testa lite i traven och Sandra berömde oss mera å sa att hon var stolt över oss så då blev man minst en meter högre! *ler*  Alltid roligt att få positiv feedback de behöver man när man tränar! Sen lasta vi honom de tog väl ca 10 min han gick ur en gång å höll på skutta runt lite först men sen var de som all energi gick ur honom så han traska in utan problem å börja mumsa hö så han är nog oxå rätt trött som han ha all rätt att vara efter alla nya intryck i dag! Men givande dag var de för oss alla tror jag! Sandra kommer igen hit på tisdag så ska bli skojjigt att träna då igen hoppas vädret är bättre än vad de är just nu... Spö regna å blåser kallt som f*n... Rynkar på näsan


Måste avsluta med att säga vilket lugn de är uppe hos Sandra! Man sugs in av en härlig energi för både häst och männsika,helt otroligt! Så vi kommer gärna fler gånger nu Sandra när vi vet vars du bor! Flört


Over and out från en trött Linda som ska ta å hämta sin lilla söta son på bion! =)


 
ANNONS
 
Vic

Vic

14 november 2009 18:21

Hahah hämta sonen och äta på subway? ;)

http://victoriali.blogg.se

 
Ingen bild

Linda

14 november 2009 18:23

Nope jag fick lov att äta hemma kände hur blodsockret sjönk drastiskt efter att gett hästarna mat *s* så blir väl nått annat smarrigt som bio popcorn kanske! Mums!

 
Ingen bild

Johanna

14 november 2009 18:24

Va kul att det gick bra för er den här gången. Längtar till jag får se Orujo live.

 
Ingen bild

Linda

14 november 2009 18:27

Ja de är nog därför man e trött för nu släpper alla spänningar men skönt är de att man kommit sig i väg! =)

 
Ingen bild

Sanna

14 november 2009 19:34

han är ju så j*klars snygg, din häst=D

 
Ingen bild

Linda

14 november 2009 19:40

Yes I know han är värd mycket efter i dag! =) Han är 1 på miljonen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se