Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 17 november 2009

Snart flytta jag...

Av Linda Calissendorff - 17 november 2009 23:51

Ha hört att i Jordanien är de torrt och fint för oss med hästar att bo på hösten! Flört

Kan inte beskriva hur LESS jag är detta piss regn.... Innebär bara mer jobb men torka täcken och bära blöt hö hela dagarna så är de inte slut snart så ge jag upp man blir ju utsliten i kroppen att gå i denna jäkla sörja hela dagarna... I kväll skulle jag trotsa regnet å ut på ridplan med Orujo men de var ju som en badpool men han är ju så fantastisk att han trampar i vatten för matte ber honom men sen blåste de så jag frös som en gris och han gick mest i en sorts skänkelvikning för komma undan regnet så de vara bara ge upp å gå in... Jag som ska på kurs i helgen så hinner man inte träna inför den för detta piss väder! *grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr*


Körde Wilmer i dag med Stefan första gången på länge och Wilmer som skött sig rikigt bra var som förbytt han kicka flera gr i vagnen men inte mer än små hopp men jag tycker de liksom ska ge sig nångång fan ha ju kört han i över 2 månader å inte ska han hålla på så då inte då blir matte suuuuuuuuuuuuuuuuuuuur! Obestämd


I kväll är de Takida jag lyssna på de är bland sveriges bästa band ,underbar musik gör dom! =))

 
ANNONS
 
Emma

Emma

18 november 2009 09:26

Hej på dig!
Jag håller oxå på attt ge upp!!..helt jäkla slut på, lera precis överallt..allt blir ju super jobbigt...men det måste ju börja frysa på snart, eller??

http://stallem.dinstudio.se

 
Sanna

Sanna

18 november 2009 15:28

så farligt var det inte på planen iallefall, tyckte att det var helt okej =)

http://rayoosanna.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se