Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 23 november 2009

I går var de min pappas födelsedag...

Av Linda Calissendorff - 23 november 2009 01:15

I går var de min pappas födelsedag och han skulle ha fyllt 71 år om han fått stanna kvar hos oss..

De är alltid jobbigt med födelsedagar och de datum då sina närmaste gick bort så orkade inte skriva i går så blev på nu i stället.

Denna låt spelandes konstigt nog när jag tog bilen hem till mamma & min syster den dagen då han hade somnat in hemma på soffan så när jag hör denna låt så tänker jag ALLTID på honom...Minns inget av resan hem var ju helt uppriven men som sagt dena låt minns jag så kanske var de ett tecken från honom...

Miss you! Kyss
Denna sång valde jag på hans begravning och den är så fin! 
ANNONS
 
Ingen bild

offersfrun

26 november 2009 10:08

Hej gumman..
Jag minns den dagen som igår.. Jag tänker på dig!! Puss och kram

 
Ingen bild

Yster

26 november 2009 19:52

Ja den dagen glömmer man inte..
Varma krmizar från mej

 
Ingen bild

pia mohlin

4 december 2009 13:17

Hej Linda,vilken fin bloggsida du har. Fick adressen av Ullis. Ronan Keating, med If tomorrow never comes är en favorit...tårarna kommer när man hör den och tänker vilka minnen du har till den. Såg att du firar jul i Utnäs. Vi firar på torpet.Ta syrran med och titta upp det vore jätte skoj. Allt har nog inte blivit klart, men inflyttningsbart hoppas jag...kram pia

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se