Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 9 december 2009

En sån där dag...

Av Linda Calissendorff - 9 december 2009 00:01

Nu börjas de komma tappskor här och min hovis är ju i thailand 2 månader....   

Men tur man ha några andra på lut för fick hit Jan-Ove som är snäll att ställa upp å komma hit på måndag.   

Så skönt att veta att de går lejja hovslagare som man inte brukar använda så ofta att de kan komma fast man bara ringer sånna gånger som min ordinarie hovis är på semster!


I dag ha de inte hänt nått speciellt förutom att jag prata med Malin som ha Grodan här med mina små troll att vi ska åka och kolla upp ett bakben som han fått en smäll på för att vara på den säkra sidan.Han ha varit svullen som bara den på insidan hasen men när svullnaden började gå ner så blev de kvar en vätskeansamling så ska kolla de & röntga för att vara säker de inte är nått som sagt! Han är stel då han travar men inte halt så de kan väl inte vara så farligt men bättre "mota Olle i grinden" så de inte är nått han får problem med senare som sagt! Tur försäkringar finns sånna gånger de är tryggt när man ha unghästar som kan klanta till de för sig!   

Så håll tummarna vi får tid på torsdag vid så kort varsel men de ska nog gå bra får säga de är en akutskada då brukar de sno fram en tid fort sen är de väl inte många som åker till vetrinären om man inte måste strax före jul så hoppas de ha öppet de vore tråkigt om de är stängt men får åka till Umeå då i så fall för Robban jobba ju där så de skulle ju funka!   


Nu så här före jul är de full rulle på fredag ska vi äta julbord med Urban som är snäll å bjuder familjen på trubadur & som sagt julbord *Mums*

Sen på lördags är de fest hos Anja,barna ska lussa för några grannar med hennes ponnisar sen så blir de vin & go maten!

Jeanette i stallet ska hänga på så de kommer nog blir en trevlig kväll med massor av skratt!   

Nästa vecka ska vi ha julfest på jobbet vi struntar i julbod utan kör en buffe från Waffes Vrå i ås ska bli skiiiiiiit kul,vi ska ha kareokie så de kommer bli fullt ös de kan jag lova för mina jobb kompisar är underbara hela högen så ska bli kul som F*N!!

Sen sist men inte minst ska min syster ha en jul seans med en mysig kväll som kommer innebära sång & musik av hennes kille Tony så kommer bli hur kul som helst! Så den som vill komma anmäl er på änglaporten så finns de mail adress där eller ring henne så hon vet i tid de är den 21 dec kl 1830 så nu är de full fart mot julen!

Efter dessa helger är de nog bara ta å banta bort allt man slubbat i sig....   Men man ska väl ha ett nytt nyårslöfte synd de blir samma varje år  å än ha man inte lyckas hålla de! *ler*


Sov gott my friends!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se