Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 12 december 2009

Upprörd över hur folk kan bete sig?!

Av Linda Calissendorff - 12 december 2009 12:06

I morse kom en jobbar kompis på jobbet och berätta att hennes pojkväns hund hade sprungit bort i går väldigt tidigt på morronen eftersom de är uppe tidigt när de har jordbruk.

De befarande hunden hade blivit påkörd för en kvinna hade ringt till polisen runt 14 tiden att hon troligen kört på en hund på E4 och hon minns inte vars de var utan de fanns mitt räcke där de hade hänt! Detta hade alltså hänt på morronen å denna idiot till människa ringde kl 14 å anmälde detta alltstå 7 timmar senare?! Å sen att hon inte minns vars de hade hänt....Jisses sånt ska man ha efter vägarna bland barn & folk!   

Eftersom hon ringde så sent så hade de börjat mörkna och de hade ju förgäves sökt efter hunden men visste inte hur långt den kan ha tänkas sprungit då han var 15 år så tycker man att han borde inte orka så långt,men de bor i lövsjö och man tycker den borde inte ha sprungit ut till E4 de är ju en lång bit om man säger så! Men eftersom hon inte mindes och de blev mörks så fick de helt sonika ge upp letandet... i morse åkte min jobbar kompis och kolla i dikerna runt E4 och mycket rikigt hittade hunden påkörd vid infarten till överhörnes & bredbyn där de är tvåfiligt mot Bjästa... Så den hade tagit sig ända dit ut och eftersom han var gammal så var han nästan döv så han hörde nog inte ens bilen *snyft* Han hade var över frostig av nattens kyla så förhoppningsvis dog han på en gång av smällen de får man verkligen hoppas... Men jag blir så jäkla förbannad att folk kan göra så mot ett djur för man stannar väl och kollar när man kört på ett djur de borde väl ändå vara en självklarhet för alla?! Hade de varit min hund hade jag gått bärsärkar gång de kan jag lova!    Säger bara fy F*N! Människan kan vara känslokalla i bland de är fruktansvärt...

 

En annan tragisk olycka med djur inblandande är när jag åkte till jobbet i morse så ser jag en stor brand mot västerhus och de var ingen liten brand utan en stor! Sen börjar rysningarna längs ryggraden tänk om de är en barnfamilj eller en penisonär som vi har som brunnit inne mm.mm tankarna mal runt rätt fort å man blir illa till mods... Men sen på radion hörde jag att de var kalkongårdens ladugård som brunnit ner och 600 stackars kalkoner hade strukit med i branden... Ursch vad hemskt de är med dessa bränder de är en sån grym död att fy!   

 

Är livrädd bränder och ha fått en nojja att de ska hända mig så våga inte ha nånting tänt på nätterna vaken i huset eller stallet... Man bor i gammalt hus så man undra hur el ledningar å sånt ser ut inne i väggarna?! Sånt kan jag få PANIK över,gillar inte heller att elda å sen fara å jobba å man vet hundarna är hemma ensamma om de ska hända nått... 

Nä man får bara skaka av sig denna otäcka känsla man ska inte gå omkring å oroa sig för saker men man blir lätt påminnddå nått händer runt omkring en...

 

Ha en underbar dag ser nu att solen kikar fram!   

Nått positivt i dag i af!

 
ANNONS
 
sofia-Stall Neshime

sofia-Stall Neshime

12 december 2009 12:50

Vilka knasbollar det finns. Man ringer väl direkt!! En sån människa kan ju inte ha egna djur?? I alla fall verkar det inte så.....

http://www.stallneshime.bloggagratis.se

 
linda-li

linda-li

12 december 2009 13:10

Usch, hoppas att han inte behövde plågas...:(
Hur i helvete kan någon bara köra vidare? Sjukt.

http://linda-li.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Linda Calissendorff

12 december 2009 15:38

Ja de är helt ofattbart!! Blir så förbannad!

 
Victoria

Victoria

13 december 2009 11:15

Jag hörde om det där :O så jävla hemskt!

http://victoriali.blogg.se

 
Ingen bild

Pernilla

14 december 2009 12:19

fy fan vilken idiot!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se