Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 15 december 2009

Stekt silla å pären!

Av Linda Calissendorff - 15 december 2009 23:12

På äldre dar ha jag börjat gilla stek still och potatis! Börjar man bli gammal eller vad...   Men gött e de i af!


 

Provade i helgen en ny god efterrätt som var en vit choklad mousse säger bara de var så gooooooott!    

Då hade man krossade digestive kex i botten och sen toppa med hallon bär ovanpå! Mumsfilibabba!


I helgen bestämde Linda-Li och jag att vi ska se tonårs filmen New moon! Såg den första för ett tag sen för Robban sa den var så bra så jag passa på då han var på bion en kväll å se den och jag blev då en vampyr nörd! *ler* Hur snygg är han inte då vampyr killen när han är så där farlig men så läcker att man önskade man var tjejen typ flera gånger i filmen med vild passionerad...  

De var ju kul att Linda-Li fastnade för den oxå så då blir de massa götta och kura ner sig i bio stolen å bara mysa bland alla vampyr fantaster i bland oss!   


I kväll var jag ute med en laddad Orujo,han hade så mycket spring i benen så de tog aldrig slut så fick mest skritta och göra lite övningar! Han ha mest stått i hagen eftersom de varit så dåligt att gå på så han ha alstrat massor av energi man märker de för han blir extra muppig i mot de andra så då vet man att man varit lite för lat med han... Men ha inte viljat rida så mycket eftersom han haft lite ont i ryggen så måste lämna in sadeln efter jul för omstoppning så man kan rida ordentligt!

Men tror även jag måste fixa min rygg för jag är nog sne eftersom mina sadlar blir sneda åt vänster hela tiden så dags att fixa matte med! Ska prata med Sune om han kan kolla upp en...  


Nu ska jag ta en skön dusch å försöka hoppa i säng men de blir väl inte så gissa jag brukar ju fastna här på nätet ändå... =) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se