Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 22 december 2009

Hallelulija!

Av Linda Calissendorff - 22 december 2009 23:55


Fantastisk låt med en underbar röst som sjunger! Kan de bli bättre?!   


Var på systers seans i går å de var så fint med att folket fick gå fram och tända ett ljus för sina anhöriga inför julafton... Syrrans Tony sjöng medans ljuständningen på gick och han sjöng bland annat denna å han har sån fin mysig röst att de var så stämmingsfullt! Kanon fin kväll var de och jag tror alla var nöjda med kvällen,blev en del tårar men de hör till förstår de blir känslomässigt när de är första gångenman går på en seans och man får en kontakt de måste vara en otrolig känsla...   


I dag så körde jag Wilmer en liten längre tur måste utöka succesivt och han tycker de är mysigt i skogen med all snö som yr runt,han är lite lat han vill gärna trava mellan en skritt/trav så man får vara på han att han ska ta i lite mer i steget men de kommer väl självmant hoppas jag,annars blir de ingen travare av denna kille...  


I morron är de Kristallens tur att komma ut framför vagnen en sväng för i måndags fick Sandra rida henne och hon hade varit mäktig att rida i snön som kommit så jag tror Sandra fick känna på några rikigt fina steg!   


Ska in till sta i morron med å fixa de sista med julklapparna,vi har ju bestämt de är bara Edwin som ska ha så de är ju enkelt å han är ju barnet i familjen så han blir lite lätt bortskämd på julen men de är han värd den lilla söt ungen!   


Nu är de dags att hoppa i sängen å få sin skönhets sömn som man desperat börjar behöva på ålderns höst/vinter...

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

23 december 2009 16:01

Jag hoppas att du får en riktigt lugn och härlig jul med dina nära och kära! Ta hand om dig och njut av julefriden!
God Jul och Gott Nytt År!
Kram Sandra

http://www.ridutveckling.se

 
Ingen bild

sofia-Stall Neshime

24 december 2009 10:39

God Jul på er:)

 
Ingen bild

Micke

24 december 2009 12:22

God-Jul på dig Linda .

 
Ingen bild

Emma

24 december 2009 12:39

Önskar er en riktigt GOD JUL!! Kram Emma

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se