Stall Ardbeg

Alla inlägg under december 2009

Av Linda Calissendorff - 6 december 2009 00:13

En av världens bästa hästar!


 

En fin video på hur underbart de kan vara att köra häst! 



Av Linda Calissendorff - 5 december 2009 22:10

Ja de finns dom och de är i mitt stall!   

Ha så fina duktiga tjejer som ställer upp och mockar & gör fint åt hästarna i boxarna! Tack!!! Jag blir så glad då man får en glatt överraskning när man ska gå ut å göra stallet så kommer man in i doften av ny spånat de är grejor de!!   


   

I dag har vi haft Edwins kalas på bion med 5st kompisar som kunde leka så bra tillsammans! De fick först se en film på 1:an bio (största) Så de var nog en häftig upplevelse för dom att härja runt där omkring hela salongen!   

Sen hade jag & mamma bakat hela kvällen men de vara bara Edwin som åt *ler* I kväll då han blev sugen så sa han - Mamma kan jag inte få mommas tårta den var så luftig & god! Tror ni man baxnar vid ett sånt ordval på en 5 årig kille!   Han kommer nog bli kock han!


I morron blir de lite av en kurs dag här med Sandra bli teori först sen lektioner,jag som inte ha ridit på 2 veckor eftersom Sune var här å kolla Orujo men han ha nog inte tappat så mycket på 2 veckor så ska nog gå bra! Ska försöka ta kort som jag får ladda upp sen när jag skaffat kabeln till kameran. Blir många på Sandra & Kristallen!   


Good night!

 

Av Linda Calissendorff - 4 december 2009 23:31

Helt rätt att de blir Calle & Erik i final! Me like!!!   

Jag kommer sitta bänkad nästa fredag de kan ni fet hajja!!!  




Av Linda Calissendorff - 2 december 2009 20:46

Fortfarande kallt ute och stackars hästarna går omkring i en massa gropar bara hoppas man ha tur detta år med så man slipper vrickningar och brytna ben...  

Hoppas hoppas de snart snöa typ 1 meter,annars få rman fråga på skidbacken om man får låna snökanonerna över en natt *ler*


Jag ha haft tur att Sandra ställt upp och ridit Kristallen nu tis & ons de forsätter träna galopper & försöka få henne att hitta formen under ryttare jag väntar med spänning att se dom träna för Sandra på söndag sa bli så skojjigt! Ska knäppa MASSOR med kort för vi ha fått en rätt jäkla så bra kamera av Robbans bror och de blir fantastisk skärpa och bra bilder så nu ska de uppdateras med kort! Bara vi kan skaffa en kabel som man kan överföra dom till datorn!   


Orujo ha fått stått sen kursen då Sune var här efter och kika genom honom så han ska i gång och ridas i morron hade tänkt i kväll men Robban är på julbord så kan inte rida...   


Våran lilla älskling fyllde 5 år i går och han fick en TV att ha på sitt rum som han kan lira TV spel på så han blev så glad den lilla rackaren! Men de är han lätt värd för han står ut med mycket när man ha så många hästar på gården så han är rent otrolig denna "pöjk"   


Jag ha fått ont i halsen inte bra alls....

Nu ska jag ut till hästarna och ta in dom de vill nog komma in i värmen efter en hel dag ute!


Bye bye!   

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards