Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 6 januari 2010

Person bästa!=)

Av Linda Calissendorff - 6 januari 2010 17:57

I dag så var jag som tvingad att köra trots kylan annars faller tränings schemat för Wilmer nästa vecka... Så satt och gruvande mig länge då låg de på -20 prick innan jag gick ut jag ha kört i -16 som mest redan då höll jag på frysa röven av mig...   

Men klädde mig ordentligt å gav mig i väg! Gick faktiskt rätt bra förutom händerna började bli kall rätt snabbt så måste nog införskaffa såna med värme i!   

Wilmer bekom de inte att de var kallt för eftersom hästar ha så pass lång hals så hinner de värma upp luften innan de kommer till lungorna så de ha de rätt ok trots kylan mot en annan...

När jag kom in från körningen så visade termometern på -24!

Shit de hade blivit så kallt här på mindre än 1 timme så inte konstig man tyckte de var lite kallt!   

Så de var då ett person bästa om något,hade jag vetat de blivit så kallt hade jag inte gett mig ut,men nu är de skönt de är gjort så slipper jag köra i morron då de liks ska vara lika kallt!  


Nu får ni hålla tummarna att Grodan är bra i halsen för vi åker in till solänget i morron å kolla hur de verka om de blir operation på tisdag eller inte... Ha inte hört han hostat så tro nog de ska vara OK i halsen   


Ha just gjort en kladdkaka som vi ska mumsa på sen i kväll men måste nog vila en stund innan är typ kroniskt trött skulle kunna sova hur mycket som helst känns de som...  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sanna

6 januari 2010 18:53

Bra jobbat =) I'm impress

 
linda-li

linda-li

6 januari 2010 18:54

Jag bugar och bockar:) Hade jag haft någon bil hemma så hade jag kommit och knyckt en bit av kladdkakan, jag älskar kladdkakor::)) Mvh Semlan.....

http://linda-li.bloggagratis.se

 
Ingen bild

offersfrun

7 januari 2010 21:37

Ojojojojoj vad du är tapper!!! Men om du hade bott i offer så hade du inte gått ut och kört häst vi har just nu -32,8!!!!!! Fy fan fy fan fy fan va kallt det är!!!
Kram!!

 
sofia-Stall Neshime

sofia-Stall Neshime

8 januari 2010 17:35

Ja det är myggfritt i alla fall:P

http://www.stallneshime.bloggplatsen.se

 
Petra

Petra

9 januari 2010 12:52

Bra gjort! Själv har jag gett mig ut och ridit i -24, men då var jag gråtfärdig, så det gör jag aldrig om...

http://www.donnaochkatla.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se