Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 11 januari 2010

Gam nacke och polkagrisar!

Av Linda Calissendorff - 11 januari 2010 22:51

I går efter jag duschat så var de som de small till i min nacke och jag kände stelheten komma krypande... I morse då jag vakna visste jag helt ärligt inte hur jag skulle ta mig upp sittandes i sängen! Så länge jag låg helt stilla gick de bra men så fort jag rörde mig så högg de till så de nästan svartna för ögonen...   

Typiskt de ska bli just i dag för hade bokat hovslagaren för 1verkning & 3 skoningar som bara måste göras så de var vakert att ta sig upp å släppa ut hästarna,göra stallet och vackert stå där ute i flera timmar med värkande nacke... men allt går med vilja & alvedon,tog till och med ut Wilmer på en körtur med Sanna & Rayo! De gick toppen bra att träna i mörkret och de är mysigt när de är vitt överallt å stjärnorna lyser på himmlen!   

De är helt kanon att få träna bakom Rayo för Wilmer tar i nu på ett annat sätt och de ha hänt mycket på dessa 2 veckor!   

Men som sagt nu kan jag inte räta ut nacken alls efter alvedon gått ur kroppen,men jag tog en semester dag i morron från jobbet så får försöka vila hela dagen så man kan jobba resten av veckan frhoppningsvis... Sandra är inlejd att motionera Kristallen så tur man ha henne,hon är som en liten ängel!   


En underskattad godis är polkagrisar,de är mums fillibabba de! Så sitter och mular i mig en påse vi fick i julklapp!   


Over and out nu ska jag ta ett varmt bad å sen smörja in mig med ett super linement! Cio Bella!
 
ANNONS
 
linda-li

linda-li

12 januari 2010 16:31

Tur att du har en duktig tjej i stallet som kan hjälpa dig att motionera pållarna, önskar att jag hade detsamma:) Hoppas att du "kryar på dig", ont i nacken är inget kul:( Hur lyckas du ha kvar godis som du fått i julklapp så här länge?

http://linda-li.bloggagratis.se

 
Linda Calissendorff

Linda Calissendorff

12 januari 2010 17:10

Haha ja du vet den som spar han har! =)))

http://www.stallcalissendorff.dinstudio.se

 
Ingen bild

Johanna

12 januari 2010 18:52

Jag tjockade nog i mig allt julgodis innan julafton var över... Och mycket mer har jag hunnit därefter, det kan ja lova :) Men då är jag ju oxå en RIKTIG gotteGRIS... Kan äta hur mycket godis som helst hur ofta som helst.

 
Ingen bild

sofia-Stall Neshime

12 januari 2010 19:38

Hejsan
Du har ingen sån där vetekudde att värma och lägga på nacken? Jag brukar ha det när man blir lite öm. Annars brukar det inte vara så dumt att ens andra hälf gör en insats och ger lite massage på onda nackar:)

 
Malin

Malin

12 januari 2010 22:57

Krya på dig och ta det lugnt med nacken!! Inget att leka med!

http://www.minridtravare.zoomin.se

 
Linda Calissendorff

Linda Calissendorff

13 januari 2010 07:45

Johanna: Ja men du ha en fördel att du inte lägger på dig ett kilo din tunnis! Så är på du bara *skratta*

Sofia: Ja en sån måste jag införskaffa för de är helt underbara jag vet brukar sno syrrans då hon är här på besök men kommer inte mig för att köpa en,kanske enklare att beställa en på nätet då går de fort! Varför inte göra de på en gång?! =))

http://www.stallcalissendorff.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se