Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 17 januari 2010

Roligt med sällskap!

Av Linda Calissendorff - 17 januari 2010 11:23

Tro inte jag kört så mycket med nån annan som jag gjort nu på slutet och  I LOVE IT!   Hästarna är piggare och mer framåt så de är så kul att man är 2st som tränar lite lättare att ta sig ut då!

I dag körde jag & Marie lugna intervaller igen för att se om Kristallen blev lite mer focuserad när hon hade Rayo brevid sig och hon blev bättre, men fortfarande i mellanåt flyter inte traven som de gjort förut men de var mycket bättre i dag än i fredags! Jag kom ju på att vi ändrat hennes hovar en hel del hon går nu med tvärtå som hon inte gjort när jag intervalla henne i höstas och hennes bakhovar är MYCKET kortare än då oxå så klart de tar väl lite tid kanske att trava in sig på den nya balanse! Hon var ju GRYMT lång i hovarna när vi köpte henne ,men jag vägra ha långa tår för att hålla dom i trav bättre  för de sliter mer och jag tar hellre en rulligare häst i så fall om jag måste välja!  

Rayo hängde på rikigt bra men de gick ju sakta men hellre de än att man tar ut dom för fort när de är ovana så nu blir de på onsdag nästa gång man ger sig ut! Känns riktigt roligt att  man är i gång igen men känns långt till start hon måste minst kunna trava på 1,20 full distans annars är de inte lönt att bränna fristarterna så vi får se när hon är mogen för uppgiften som sagt kan dröja men målet är innan sommaren!   


Nu ska vi snart åka neröver och hämta hem Edwin hos momma,blev en sen natt i går för var på bio å sen uppe tidigt då vi skulle köra så helst hade jag sovit en stund men de får man göra i natt i stället!   


Ha en bra dag!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

17 januari 2010 17:54

Hallå! Va & skulle hälsa på hos er idag..men bara hunden/hundarna hemma..tiitar förbi någon annan dag..är ju nyfiken på pre hästarna../Emma

 
Linda Calissendorff

Linda Calissendorff

17 januari 2010 18:19

Emma: Men typiskt vi som var ner till mamsen och hämta pojken... =0(
Vi som alltid är hemma å så när vi är borta så var ni förbi... Men nu vet ni vars vi bor så ni är välkommen tillbaka när vi vill! =)) Hade varit skoj att träffa er! Men hästarna kunde ni ju hälsa på i hagen i af ;0)

http://www.stallcalissendorff.dinstudio.se

 
Ingen bild

Emma

17 januari 2010 20:11

Nja..vi tordes inte gå & kolla in dom när ingen va hemma../Emma

 
linda-li

linda-li

18 januari 2010 00:10

Förstår att det är roligt med sällskap:) Har alltid önskat mig detsamma.........ibland iaf.
Jag tror att pållen kommer att "trava till sig" när hon har fått gå fortare ett par gånger:)

http://linda-li.bloggagratis.se

 
Ingen bild

sofia-Stall Neshime

18 januari 2010 09:49

Sällskap är alltid kul....Dessvärre verkar jag behöva vänner som ringer och säger Kl då ska du vara där eller vara klar för då.......ska vi göra......!

Det där med att vi hör av oss grejjen verkar för det mesta rinna ut i sanden när man ska träna.

För det är SÅ ROLIGT att ha träningskompisar:)

 
Ingen bild

Johanna

18 januari 2010 10:18

Jag håller med Linda-li och tror också hon kommer "trava till sig". Inte för att jag är nån trav-guru men det känns logiskt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se