Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 17 januari 2010

Rastlös...

Av Linda Calissendorff - 17 januari 2010 22:48

I dag när vi var ner till mamsen så kom en kär vän förbi och hälsa på oss! Hon är en som jag ha tillbringat mycke tid tillsammans,vi t.o.m bodde i hop ett tag då jag flyttat från min dåvarande kille! Vi tappade kontakten då jag flyttade hit upp som de vanligtvis blir då man inte ha samma tillfälle att umgås som förut...    Tråkigt att de ska bli så men de är lätt hänt då man inte underhåller vänskapen,men man kan alltid ändra på sig och i dagens läge så ha man ju internet att "surra" över fast de är ju absolut inte lika roligt som prata eller träffas!

När vi i dag träffades så var de som jag ville bara skruva tillbaka tiden igen då vi hade bland de roligaste åren i mitt liv.... Så nu sitter jag här och ler åt en massa minnen som vi haft och med alla andra vänner man "hängde" med då,nu sitter de flesta med familj så inte många man ha kontakt med längre...

Bara för man skaffa familj så måste man ju kunna festa å ha lite roligt i mellanåt allt blir så mycket lättare om man känner man "lever" å inte bara låta livet passera förbi bara för man kila stadigt... Nej nu brudar är de dags för en fest snart,de här går ju inte!  

Vore skojjigt om man bara blanda i hop ett gäng å sen gick ut de brukar bli de bästa festerna eller stanna man bara hemma och lyssna på bra musik å umgås med varandra!   


Nu ska jag ta en dusch å se om jag kan sova sen! =)

 

 
ANNONS
 
linda-li

linda-li

18 januari 2010 00:13

Men HALLÅ!!!!! Det har jag sagt länge, eller hur? Alltid trist med folk som bara vill häcka med familjen och glömmer vännerna, en dag på stan med fika och shopping kan vara nog så kul:) Livet är för kort, som sagt!

http://linda-li.bloggagratis.se

 
Linda Calissendorff

Linda Calissendorff

18 januari 2010 06:52

Du är så klok du Gumsan! =)

http://www.stallcalissendorff.dinstudio.se

 
Ingen bild

sofia-Stall Neshime

18 januari 2010 09:46

Det där är konstigt...verkar hända de flesta och de flesta verkar tycka det är trist. Ibland behöver man en spark där bak för att komma upp ur tv soffan.......Visst är det roligt att vara mamma, fru, arbetskamrat osv....men man ska inte bara överleva man ska leva också:))

 
Victoria

Victoria

30 januari 2010 00:19

Det är bra att vara 18 ;) då har man inte skaffat något så jobbigt som familj än. Jag kan parta när jag vill. Synd bara att man har blivit som en gammal kärring på 50år, jag orkar typ aldrig fara ut om ingen typ drar med mig i håret. Det blir dessutom aldrig bra att festa med 18åringar, många beter sig fortfarande som om de vore 15...

http://victoriali.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se