Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 21 januari 2010

Trött! *bläääää*

Av Linda Calissendorff - 21 januari 2010 14:00


Fatta inte varför jag inte kan få känna man har massor av energi för?! Orkar inte ta tag i nått de känns som de är slut efter man gjort stallet och tränat 1 häst... Hur orkar de som är proffstränare i ur & skur träna flera hästar å ändå ha energi kvar? För mig är de en gåta... Ha börjat ta lite blutsaft varje dag som är de vidrigaste jag smakat på länge *urk* Men hoppas de ska ge nån effekt på energin för jag ska erkänna är väl ingen fena att äta massor av frukt och grönsaker så kanske detta är ett bra alternativ vi får se efter några dagar om jag märker nån skillnad!   


I dag fick Grodan komma ut i en sjukhage efter operationen i tisdags och han var överlycklig kan jag säga att få se Wilmer &

El Niño man såg de hade saknat varandra!    Fick se de lösa benbitar han hade i leden å de var jätte stora i samma klass som med Linda-Lis sto (steppan) de var 4 bitar som de tagit bort och man förstår de måste ha känts då de rörde sig i leden... Skönt de är nu borta och han kommer bli återställd i sin has!     

Hoppas han sköter sig i sin sjukhage nu så han inte hittar på n massa bus.... Ha en 1,5 åring i sån liten hage i 6 veckor de kommer bli nått när man ska ta ut honom på 15 min promenader om nån vecka så tro jag håller mig på ridplan så man inte tappar honom efter vägen!  


Nu ska jag dra fram snabel draken å avlägsna lite eller MYCKET damm... Men hellre lite skit i hörnen än rent helvete! *skratta*  
 
ANNONS
 
linda-li

linda-li

21 januari 2010 15:09

Fullt normalt för en brutta som du, som varit så aktiv med hästar, barn och jobb, att tröttheten kommer förr eller senare. Du gjorde precis samma misstag som jag, ökade "hästeriet" medan man har små- barn.......man blir trött till slut och oftast inte medan det är som jobbigast. Det var ju med all sannolikhet därför som jag helt tvärt tappade intresset, jag var fan utbränd på hela skiten, för man ville ju inte försumma ungarna heller. Andra människor kanske lugnar ner sig under småbarnstiden i stället:)
Ta det lungt, energin kommer tillbaka, förr eller senare:)

http://linda-li.bloggagratis.se

 
Marie W

Marie W

21 januari 2010 15:23

Trött! Det känner jag igen. Jag tror att det går något nu (typ virus) som gör att man känner sig supertrött. Maken var trött hela julledigheten och börjar känna sig bättre nu. Jag har varit helt slut i en vecka. Fryser när jag sitter och läser eller ser på TV, svettas så fort jag lyfter ett finger. Jag har koftor som ligger överallt i huset. Tar på mig en när jag fryser och tar av den när jag svettas. Hittar aldrig var jag lagt dem utan går till garderoben och tar fram en ny hela tiden. Visste inte att jag hade så många :)
Krya på dig!

http://mariewest.blogg.se

 
sofia-Stall Neshime

sofia-Stall Neshime

21 januari 2010 15:41

Den där saften är såååå äcklig bläää. Men så bra, men jag blir lite kass i magen av den bara:/
Är också uttråkad till tusen. Sonen varit hemma nu sedan jag smittade honom med snuva o hosta. Så inte har det blivit mycket av den hästträningen i veckan heller. TYPISKT när det inte är så svinkallt längre. Ä får ta nya tag i helgen:))

http://www.stallneshime.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Linda Calissendorffrdae

21 januari 2010 15:45

Ja vi får hoppas de är bara ett trötthets virus som går nu =)) Men kan ligga nått i Linda-lis kommentarer man ha för mycket runt omkring sig så man blir trött av bara de... Men man ha ju dryg veckan på jobbet bara ledig 1 dag på över en vecka så de tar på psykiskt oxå att man vet att man ska hinna göra allt + jobba oxå,men de är ju så livet är jobba å betala räkningar å de går knappt i hop ändå i slut ändan *suck* Men bara hä ut sig så kanske man blir piggare! =0p

 
Ingen bild

Emma

21 januari 2010 21:16

Får du tillbaka din energi..så säg mig hur du gjorde!!
Tror att du & jag har samma symtom../Emma

 
Anna Brandell

Anna Brandell

21 januari 2010 22:13

Haha jag sov som en stock! Fast jag gick och la mig klockan halv 3 så det var kanske inte så konstigt! ;)
Min mor har under hela min uppväxt försökt få mig att dricka den där kräksaften men jag har totalvägrat... Den är ju odrickbar! Jag brukar säga att jag lider av kronisk trötthet istället!

http://AnnaBrandell.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se