Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Vackert!

Av Linda Calissendorff - 14 februari 2010 23:19

Vill ni leja en super duktig kille som kan fota hästar så hör av er till Robbin Norgren han kan verkligen fota hästar han!   

Gäller ha bra kamera och massor av tålamod att få den perfekt bilden och han ha övat massor på sin mor och systers hästar!

Här är ett på Orujo som han tagit när vi var på kurs!


  
ANNONS
 
Victoria

Victoria

15 februari 2010 08:50

Robbin är duktig han :D

http://victoriali.blogg.se

 
Iselin

Iselin

15 februari 2010 09:52

Orujo är verkligen en vacker häst... hade jag inte varit så fäst vid kallblod, hade jag nog kunde tänkt mig en sånn.. fast jag hade nog måttet fräscha upp lite ridteknik för att göra hästen rättvisa.. att mulla runt i skogen gör väl att man lägger till sig lite olater.. *ler*
Det är roligt att ha någon i sin närhet som kan fota, jag har min mor som är en jätteduktig fotograf, och hon har alltid klagomål på mina kort, men jag är en äkta amatör.. ;) Tyvärr så bor hon en bit ifrån mig, men hon kommer i helgen, så då skall jag jaga henne ut och ta lite vinter kort på Lundfrigg.. har en dröm om att laga egna julkort med honom, men har inga kort som duger ennu. Brukar skicka julkort till alla vi gör affärer med eller som betäcker med lundfrigg, och det hade varit sååå roligt att skickar kort med honom på till nästa jul.. så hoppas vi får till några bra..

Hur är det med Kristallen?

http://www.lundfrigg.se

 
Ingen bild

Offersfrun

16 februari 2010 07:02

Halloj! Har du tid för en vän till i helgen...=) Kram!!

 
Linda Calissendorff

Linda Calissendorff

17 februari 2010 15:11

Ullis: Ja hörde att du med skulle gå på kursen så då ses vi ju hela helgen! *ler*

http://www.lillbumsan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se