Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 18 februari 2010

Skit kyla....

Av Linda Calissendorff - 18 februari 2010 23:05

Typiskt de ska bli kallt bara för jag ska i väg på kurs i helgen....   Men de är väl bara bylta på sig ordenligt så man inte får kylan i sig men de brukar vara svårt när man ska stå hela dagen i ridhus!


I dag var vetrinären ut och tog bort stygnen på Kristallen och han sa att vi haft otrolig tur som fick en sån bra vetrinär som sydde i hop henne, han berömde hur fint ärret var så man får verkligen tacka Åsa som hon hette för ett kanon jobb!   

Hon var lite svälld på insidan av benet men bara längt upp närmast såret så han sa att jag kunde börja skritta i gång henne till veckan för de brukar bara främja läkningen om hästen fick röra på sig så de känns ju roligt att få komma i gång igen!

Så kanske de inte är så långt bort som vi trodde först, men jagha ju inte sett henne trava än utan bara i skritten och där syns inget av att hon är halt... Men jag kommer åka in med henne å kika sen på kliniken för hon fick ju en rätt bra smäll på andra framknä oxå som hon var svälld i efteråt som sagt jag chansa inte och kanske får man ut de på försäkringen vore de ju toppen! Tur man hade försäkrat för slut notan hamna på över 6000kr så känns skönt att man får tillbaka en del i af! Så nu får hon allt trava in de pengarna för hon är så klantig om jag så ska jaga henne med blåslampan på travbanan!   


Hoppas man klarar sig från bli förkyld i helgen för nu ligger Robban som aldrig brukar vara sjuk så märks att de är nått som går för jag känner redan nu jag är som trött i bena å ryggen... De brukar vara de första tecknet på att jag ska bli sjuk,men jag vägrar jag SKA bara på kurs i helgen tur de finns alvedon!   


Nu väntar en skön härlig varm dusch!

Så ha de bra som ni bara kan där ute i kylan!
 
ANNONS
 
Ingen bild

offersfrun

19 februari 2010 10:29

Hallojsan! Bylta inte på dig för mycke kläder för det brukar vara ganska varmt i danneros ridhus! Men har man mycke kläder så är det ju lätt att ta av sig, det är värre om man har för lite på sig i början.. Vi ses imorgon!! Kram

 
Ingen bild

Johanna

19 februari 2010 10:38

Härliga besked. Funkar inte blåslampan kan du ju använda grisfösare ;)

 
Märta

Märta

19 februari 2010 11:49

Åsa är bra! : ) Har sytt ihop några otrevliga fall har jag hört! rekommenderas!
Lyllos dig som får kursa!

http://www.mlform.blogg.se

 
Petra

Petra

19 februari 2010 20:38

Vad skönt att det går åt rätt håll! 2010 har ju börjat ganska illa på hästfronten, både för dig och för mig verkar det som. Men nu verkar det som att resten av året kanske kan bli bättre :)

http://www.donnaochkatla.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se