Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 24 februari 2010

Aj aj!

Av Linda Calissendorff - 24 februari 2010 22:44

Fick en jäkligt jobbig rygg ont i fredags efter jag skottat lös spån som var fruset... När jag var på kursen höll jag på avlida flera gånger för de högg till rejält efter att suttit och stått mest hela dagen!

Var till kära syster och fick en rejäl massage i svanken där jag hade mest ont så på lördag kväll kändes de OK men söndag var de lika illa... Så ha liksom gått som en ostkrok här hemma ha inte kunnat sovit ordentligt för de gjorde ont då med så man gick som en osalig ande fram å tillbaka mest hela tiden å rastlösheten är allra värst!   Så jag skrev om tips på fejjen om nån bra naprapat fick massor av tips men jag fastna för just en tjej som heter Åsa som håller till i stan som var sjukgymnast och höll på med Ostopati!

Hade sån tur att hon hade en tid i dag så jag kunde komma i väg medans Catrin passa Edwin ( Tack)

De var en intressant behandlings form som jag rekomendera!

Jag var som jag förstod sne hela vägen ner från nacken de var säkert sen Divan sprang över mig när jag fick rejäla smällar i nacken och svanken... Så hon knådade lös mig och jag känner stor förbättringar redan fast man är lite öm å så efter behandligen!   

Så hoppas de håller i sig jag ska tillbaka om 1 vecka för att få lös resten för de hoppas som alltid tillbaka lite granna nör man suttit fast så länge som jag gjort så ska bli skönt att bli hel igen! Var nog länge sen sist jag tog hand om min egen kropp å inte bara hästarna som man kollar upp typ hela tiden!   


Så nu får jag inte helst lyfta på några dagar så jag tycker synd om Robban som sliter så här på kvällarna efter han slutat jobbet... Men vad gör man måste ju bli fräsch!

Sanna var snäll att fixa stallet i dag så en STOR stjärna till dig!   


I helgen ska Kristalllen i gång igen efter 3 veckors vila ska bli skojjigt att börja träna henne igen!   


Nu väntar sängen så man orkar jobba i morron...

So long!

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

24 februari 2010 23:06

hoppas ryggen blir bättre. Det var så lite så =)
Gu va kul att Kristallen ska sättas igång igen=)

http://www.rayoosanna.blogg.se

 
Ingen bild

Marie

25 februari 2010 08:58

Att ha ont i ryggen är det absolut värsta som finns. Man kan ju inte ens gå på toaletten utan att det gör otroligt ont. För några år sedan hade jag ofta problem med ryggen. Fick sjukskriva mig några gånger. Nu är det nog ett par år sedan jag hade problem men när det är så här kallt så känner jag att ryggen protesterar lite. Min far (som också haft problem med ryggen) säger att problemen minskar efter att man fyllt 35. Ibland känns ålderdomen som en välsingnelse :). Visst blir du också äldre?

 
sofia

sofia

25 februari 2010 11:45

Se till att du tar bort värken med värktabletter som är anpassade för dig, nu jobbar du ju inom vården själv men annars brukar många "låna" andras tabletter;) Ut och gå, gå, gå och åter gå. Men det förutsätter att du inte har ont så du spänner dig och får ont någon annanstanns. Ligger man blir det oftast bara värre.

Hoppas du blir bättre:)

http://www.stallneshime.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

sofia

26 februari 2010 15:27

Oppps inte meningen att låta som kommenderande i inlägget;)

 
Linda Calissendorff

Linda Calissendorff

26 februari 2010 17:19

Marie: Jag blir bara yngre ha du inte märkt de? *skratta*
Sofia: Inte lät du nå kommenderande inte ;0)
Ha provat tradolan men de funka inte alls så just nu är de alvedon som gäller! =)

http://www.lillbumsan.bloggagratis.se

 
linda-li

linda-li

28 februari 2010 11:32

Rygg- problem är ett helvete..... Var rädd om dig:)

http://linda-li.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se